Menu Schade melden
  • 30 meter lange brand booster

  • Niet te missen

  • Massabereik

  • Dagelijks andere tramlijn

Total View Tram. 30 meter impact.

Tramreclame bij JCDecaux bestaat uit rondom volledig bestickerde voertuigen. Deze zogenoemde Total View Trams hebben een lengte van maar liefst 30 meter en rijden dagelijks op verschillende lijnen in Amsterdam. Hierdoor is stadsbrede dekking gegarandeerd. Zo spreken de trams niet alleen een massapubliek aan op het Centraal Station, het Damrak en het Leidseplein, maar rijden ze ook dwars door het Museumkwartier en langs de RAI.
 
Deze rijdende reclame-iconen vallen door hun beweging bovendien extra op in het Amsterdamse straatbeeld en trekken daarmee gegarandeerd de aandacht van de ruim 800.000 inwoners en 17 miljoen jaarlijkse bezoekers van de hoofdstad. Tramreclame is dan ook uiterst geschikt voor de introductie van een nieuw product of merk, maar ook voor het onderhouden van de naamsbekendheid.
 
Tramreclame bij JCDecaux bestaat uit campagnes van 4 weken. Ook is het mogelijk om meerdere trams voor meerdere periodes achter elkaar te boeken.
 
 
Een goed uitgevoerde Total View straalt kwaliteit en allure uit en is een echte image builder voor adverteerders. Met onze trams bereik je niet alleen de inwoners van onze hoofdstad op een opvallende manier, maar ook het winkelend publiek en de miljoenen internationale bezoekers! Talloze onderzoeken tonen aan dat Amsterdam qua economische en commerciële bedrijvigheid een steeds groter gat slaat met de rest van Nederland.Bart de Vries Commercieel Directeur JCDecaux Nederland
 

Zichtbaarheid. Lijnenkaart.

 
 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Bel ons voor direct contact op 020 - 660 7500 of vul de velden hieronder in en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Is een verplicht invulveld