Menu Schade melden
  • Abri's Abri's
  • Mupi's Mupi's

Aalsmeer. Bloemenstad.


Vlakbij Schiphol en grenzend aan het Amsterdamse Bos vindt u Aalsmeer, wereldbekend door de bloementeelt. Aalsmeer heeft zelfs de grootste bloemenveiling ter wereld, Royal Flora Holland. Deze veiling aan de Legmeerdijk is dan ook de belangrijkste toeristische trekpleister van Aalsmeer. In het oude veilinggebouw Bloemenlust aan de Oosteinderweg is vandaag de dag sport- en evenementencentrum The Beach te vinden.

Naast om haar bloemen, staat de stad bekend om de Westeinderplassen. Op de Westeinder is het aanbod aan watersport groot en de gemeente telt bovendien vele jachthavens. Bovenop het grote aantal bezoekers aan de jachthavens en de bloemenveiling, telt Aalsmeer nog ongeveer 32.000 inwoners.

Om dit publiek te bereiken, staan er verspreid over Aalsmeer diverse Abri’s en Mupi’s van JCDecaux. Zo treft u onze objecten bijvoorbeeld op de Van Cleefkade in de buurt van het station en wie op de Zwartweg achter de bloemenveiling loopt, komt ook meerdere keren in aanraking met de uitingen in onze objecten.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Aalsmeer en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.

Zet uw merk groots buiten in de bloemenstad van Nederland
Matthijs Wieringa Accountmanager