Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's Mupi's

Apeldoorn. Veluwes hart.

Apeldoorn is een prachtige stad en het kloppend hart van de Veluwe. Met een kleine 160.000 inwoners behoort Apeldoorn tot de top 10 grootste steden van Nederland. Deze gemoedelijke stad heeft naast veel ruimte en natuur ook een uitgebreid winkelhart met talrijke horecagelegenheden. Apeldoorn heeft daarmee een grote aantrekkingskracht op inwoners van omringende stadjes en dorpen. Met attracties als de Julianatoren, de Apelheul en Paleis Het Loo trekt Apeldoorn bovendien nog meer mensen van ver buiten de stadsgrenzen.
 
Om al deze mensen te bereiken zijn de Abri’s, Mupi’s en Billboards van JCDecaux onmisbaar. Al deze reclamedragers staan op absolute toplocaties en genereren een gegarandeerd hoog bereik.
 
Zo zijn onze Mupi’s allereerst te vinden bij het Stationsplein en in de Stationsstraat, richting het centrum. Ook midden in het winkelhart van Apeldoorn, de Hofstraat en het wandelgebied van de Hoofdstraat, spreken onze Abri’s en vrijstaande reclamedragers het publiek aan. Met deze objecten beschikt u als adverteerder dus over echte Point of Sale-locaties en spreekt u de doelgroep aan net voordat ze de winkel instappen en op het punt staan een aankoop te doen. Ook langs wegen met een hoge verkeersintensiteit zijn deze Mupi’s te vinden, zoals langs de Koning Stadhouderlaan en de Loolaan.

De Billboards van JCDecaux, met affiche van maar liefst 8 vierkante meter, staan langs drukke doorgaande wegen en verkeersaders. Zo treft u deze objecten in Apeldoorn onder meer bij  het Amaliapark, aan de Prins Willem-Alexanderlaan.
 
Kortom: of mensen nu onderweg zijn naar hun werk, gaan sporten, winkelen of uitgaan, inwoners en bezoekers van Apeldoorn ontkomen niet aan de boodschappen op de objecten van JCDecaux.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Apeldoorn en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.

De Abri’s, Mupi’s en Billboards van JCDecaux zijn onmisbare ingrediënten voor een succesvolle Buitenreclame-campagne in Apeldoorn
Zoë van Holland Accountmanager