Menu Schade melden
  • Billboards Billboards

Deventer. Gastvrije Hanzestad. 

Deventer noemt zich ook wel ‘Gastvrije Hanzestad’. Tijdens de middeleeuwen kwamen er kooplieden uit geheel Europa, om deel te nemen aan de fameuze jaarmarkten. Nog steeds trekt de markt op het stadsplein ieder weekend vele bezoekers naar Deventer. Ook de vele cafés en restaurants zorgen dat niet alleen de inwoners van Deventer hier op pad gaan, deze voorzieningen trekken ook bezoekers vanuit de omliggende omgeving naar de gemoedelijke en gastvrije stad. Daarnaast wordt er jaarlijks een aantal grote evenementen gehouden waaronder Deventer op Stelten en het Charles Dickens Festijn.

In Deventer focust JCDecaux zich op de drukke lokale wegen, doormiddel van opvallende en slim geplaatste Billboards van 8m2. Deze zijn te vinden op verschillende knooppunten op de N337 en N344, maar bijvoorbeeld ook op de bekende Hanzeweg en Zutphenseweg. Al het lokale verkeer dat naar Deventer trekt, komt dus gegarandeerd in aanraking met de Billboarduitingen op straat.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Deventer en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Managers; mail naar marketing_nl@jcdecaux.com of bel 020-660 7500.

In Deventer kan het autoverkeer niet om uw Billboardaffiches  heen
Zoë van Holland Accountmanager