Menu Schade melden
  • Mupi's Mupi's

Buitenreclame Leeuwarden


Maximale zichtbaarheid realiseren met uw campagnes? JCDecaux is uw partner op het gebied van buitenreclame! Onze specialisten helpen u graag op weg om al uw advertenties gegarandeerd een succes te maken. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Ontdek snel alle verschillende advertentievormen.

Adverteren in Leeuwarden met impact


Maak onderscheid van uw concurrentie, realiseer meetbare resultaten en kies voor een langdurige blootstelling van uw campagnes! Met behulp van out of home marketing creëert u nieuwe mogelijkheden waarmee u gegarandeerd impact maakt. Snel en eenvoudig het aantal bezoekers op uw website verhogen? Bekijk wat JCDecaux voor u kan betekenen. 

De voordelen van buitenreclame in Leeuwarden


Uw advertenties zichtbaar maken met behulp van buitenreclame is een ideale manier om in top of mind te komen bij uw doelgroep! Benieuwd naar alle andere voordelen? 

Op ieder moment van de dag zichtbaar
Met buitenreclame bereikt u een breed publiek, waardoor uw campagnes de maximale zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten. Doordat de advertentievormen 24 uur per dag én 7 dagen per week zichtbaar zijn, wordt uw merk voortdurend promoot. Op die manier wordt uw marketingboodschap continu gezien door potentiële klanten. 

Herkenning en een blijvende indruk 
Door uw advertenties op strategische plekken te plaatsen, kunt u heel gericht de juiste doelgroep bereiken. Kies een opvallend design voor uw advertenties en zorg dat uw marketingboodschap duidelijk naar voren komt. Zo zorgt u voor een blijvende indruk en weet u zeker dat potentiële klanten uw merk sneller herkennen. 

Krachtige strategie
Promoot u uw producten of diensten al met behulp van online marketing? Dan is buitenreclame hierbij een perfecte toevoeging! Hoewel online advertenties tegenwoordig eenvoudig te blokkeren, uit te schakelen of over te slaan zijn, kan dit met out of home marketing niet. De combinatie van offline én online marketing tilt uw marketingmix naar een volgend level! 

Verschillende opties 
Adverteren in Leeuwarden op abri’s, trams, billboards of bussen. Buitenreclame maakt het mogelijk! Bij JCDecaux bieden we verschillende opties per stad aan, zodat u gericht een advertentievorm kiest die bij uw merk past. 

Mogelijkheden out of home advertising Leeuwarden

Wilt u adverteren in Leeuwaarden? Bekijk snel alle mogelijkheden bij JCDecaux!

Digitale buitenreclame Leeuwarden
De mupi’s van JCDecaux vindt u op de meest high traffic-locaties. Denk hierbij aan plekken langs de belangrijkste in- en uitvalswegen én drukke doorgaande routes en straten die naar de binnenstad leiden. In Leeuwarden zijn de mupi’s van JCDecaux geplaatst in de Lange Marktstraat, aan de Wirdumerpoortsdwinger, bij de entree van het Fries Museum én op de Prins Hendrikbrug, bij de Willemskade. 

Billboards Leeuwarden
Naast mupi’s, vindt u ook billboards van JCDecaux op de meest zorgvuldig geselecteerde locaties. Zo vindt u billboards langs de N355 en N357 (Groningerstraatweg, Julianalaan en Anne Vondelingweg). Dé locaties waar een groot publiek niet om uw reclame heen kan. Zo maakt u gegarandeerd impact!

Meer informatie over buitenreclame Leeuwarden


Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u in gesprek met de specialisten van JCDecaux? Neem dan contact met ons op! We verdiepen ons graag in uw situatie en geven u aan de hand daarvan een deskundig advies mee. Direct een lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen in Leeuwarden? Neem dan contact op met onze Accountmanager.


 

De objecten van JCDecaux zijn prominent aanwezig langs de belangrijkste in- en uitvalswegen, langs drukke doorgaande routes en straten die naar de binnenstad leiden
Zoë van Holland Accountmanager