Menu Schade melden
  • Mupi's Mupi's

Leeuwarden. Friese hoofdstad.

In Leeuwarden biedt JCDecaux adverteerders de mogelijkheid hun doelgroep aan te spreken met Mupi’s en Billboards op high traffic-locaties die garant staan voor een groot bereik. De objecten van JCDecaux zijn namelijk prominent aanwezig langs de belangrijkste in- en uitvalswegen, langs drukke doorgaande routes en straten die naar de binnenstad leiden.
 
Zo beschikt JCDecaux over Mupi’s in de Lange Marktstraat en aan de Wirdumerspoortsdwinger, bij de bibliotheek. Ook het publiek op Zaailand, bij de entree van het Fries Museum, en op de Prins Hendrikbrug, bij de Willemskade, spreekt u aan met onze Mupi’s.
 
Ook de Billboards van JCDecaux staan op zorgvuldig geselecteerde locaties, zoals langs de N355 en N357 (Groningerstraatweg, Julianalaan en Anne Vondelingweg). Op deze plekken zijn deze grote reclamedragers niet te missen voor de dagelijkse stroom forensen en genereren zij dus beslist een hoog bereik.
 
Kortom: alle objecten van JCDecaux staan optimaal gepositioneerd om zowel inwoners als de vele bezoekers van Leeuwarden te bereiken, wanneer zij op weg zijn naar onder andere werk, winkels of sociale en culturele activiteiten.  

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Leeuwarden en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 
 

De objecten van JCDecaux zijn prominent aanwezig langs de belangrijkste in- en uitvalswegen, langs drukke doorgaande routes en straten die naar de binnenstad leiden
Zoë van Holland Accountmanager