Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's
  • Billboards

Almere. Groeistad.

JCDecaux biedt adverteerders met het snelst groeiende bereik in de snelst groeiende stad van Nederland. Met onze Abri’s, Mupi’s en Billboards is JCDecaux exclusief vertegenwoordigd op de belangrijkste Buitenreclameformaten in Almere. De stad telt momenteel 200.000 inwoners, maar belooft door haar aantrekkingskracht en de krappe woningmarkt in Amsterdam de komende jaren verder te groeien.
 
De objecten van JCDecaux zijn in Almere werkelijk niet te missen voor passanten en staan daar waar uw publiek komt. Met onder meer Abri’s op het Busplein en Billboards langs diverse belangrijke doorgaande wegen, zoals de Veluwedreef en de Cinemadreef, bereikt u veel dagelijkse reizigers en woon-werk-verkeer. Daarbovenop genereert u veel bereik met onze Mupi’s, die onder meer te vinden zijn in het hart van het winkel- en voetgangersgebied van Almere Stad, bij het Flevoziekenhuis en bij verschillende parkeerterreinen.
 
Van de Cinemadreef als aanvoerroute naar het centrum tot het Busplein en het voetgangersgebied in het winkelhart van de stad, met Buitenreclame bij JCDecaux realiseert u een gegarandeerd groot bereik
 
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Almere en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.

 

Contact

Michelle Matthiesen Account Manager