Menu Schade melden
  • Billboards

Delft. Historische tech-stad.

JCDecaux exploiteert in Delft een kwalitatief ijzersterk Billboardnetwerk. Onze grote reclamedragers tonen affiches van maar liefst 8m2 en zijn nadrukkelijk aanwezig langs de belangrijke verkeersaders, die automobilisten van en naar de A4 en A13 leiden. Daarmee zijn ze niet te missen voor de vele forensen die dagelijks naar Den Haag of Rotterdam gaan of juist vanuit deze steden naar Delft komen.
 
De Billboards van JCDecaux staan bovendien langs alle aanvoerroutes naar het historische en bruisende stadscentrum van Delft. Zowel de Delftse bevolking als de bezoekers van deze stad ontkomen dan ook niet aan de boodschappen op de Billboards van JCDecaux.

Zo beschikt JCDecaux over Billboards bij de Oostpoortweg; de af- en oprit van de A13 bij de Ikea. Ook de Westlandseweg, de Prinses Beatrixlaan en de Kruithuisweg bieden plaats voor onze Billboards. Op de Schoemakerstraat spreken deze Buitenreclamereuzen onder meer de studenten van de TU Deltft en de medewerkers en bezoekers van het Deltechpark aan.
 
JCDecaux exploiteert in Delft een kwalitatief ijzersterk Billboardnetwerk, met objecten bij de op- en afritten van de A4 en A13 en bij de Technische Universiteit.
 
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Delft en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.
 

Contact

Zoë Brandenburg Account Manager