Menu Schade melden
  • Mupi's

Den Haag. Internationale stad. 


Den Haag is met ruim 515.000 inwoners de derde stad van Nederland en heeft een drukbezocht centrum. Het gebied tussen de Grote Markt en het Plein heeft een meer dan royaal winkel- en horeca-aanbod en trekt daarom non-stop vele bezoekers van zowel binnen als buiten de stad.
 
Als politieke centrum van het land vestigt de Hofstad talloze ministeries en ambassades. Niet voor niets biedt Den Haag onderdak aan vele duizenden expats, een omvangrijke en welgestelde doelgroep. Ook dagjesmensen en toeristen weten Den Haag moeiteloos te vinden, met publiekstrekkers als het Binnenhof, het Mauritshuis, het Vredespaleis en natuurlijk badplaatsen Scheveningen en Kijkduin.
 
De  inwoners en bezoekers van Den Haag bereikt u met de Mupi’s van JCDecaux. Ook in Den Haag zijn deze vrijstaande reclamedragers te vinden op absolute toplocaties. Zo treft u deze objecten onder meer al direct bij het binnenrijden van de stad, langs de A44 en aan het eind van de A12, bij het Malieveld.

Ook in het centrum en bij de grote treinstations van Den Haag is JCDecaux vertegenwoordigd. Zo passeert iedereen die vanuit het Centraal Station over de Turfmarkt of de Herengracht het stadshart in loopt langs onze Mupi’s. Ook op het Spui en in de Grote Marktstraat kunt u met onze objecten het winkelend publiek aanspreken.
 
Verder zijn onder meer bij station Hollands Spoor enkele van onze Zuilen te vinden. Deze bijzondere Buitenreclame-objecten staan ook op de Scheveningse boulevard. Met hun afwijkende posterformaat torenen ze boven het publiek uit en springen ze nog meer in het oog van voorbijgangers. De Zuilen van JCDecaux zijn dan ook echte eye catchers voor de vele badgasten uit binnen- en buitenland.
 
Voor een optimaal bereik in Den Haag en omgeving, neemt ook onze objecten in Rijswijk, Leidschendam en Voorburg mee in uw lokale campagne. Op die manier neemt de slagkracht van uw campagne met grote stappen toe en spreekt u de vele inwoners in deze regio aan die dagelijks moeten reizen voor hun werk.  
 
Bij de grote treinstations, in het stadscentrum én op de boulevard van Scheveningen is JCDecaux sterk vertegenwoordigd met Mupi’s en Zuilen

 Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Den Haag en wilt u wellicht een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 

Contact

Steven Bakker Account Manager