Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's

Den Helder. Marinestad.

Helemaal in de Kop van Noord-Holland ligt de stad Den Helder met bijna 60.000 inwoners. Den Helder staat bekend als thuisbasis van de Koninklijke Marine. Hieraan gekoppelde evenementen zoals de Marinedagen en SAIL fungeren als grote trekpleisters voor Den Helder. Zo trokken de meest recente Marinedagen zo'n 165.000 bezoekers en zorgde SAIL voor ruim 330.000 bezoekers naar de gemeente.  

Den Helder is vanwege zijn ligging aan de duinen en het strand en vanwege de vele vakantieparken een erg populair toeristenoord. Gedurende het jaar vertrekken vanuit Den Helder bovendien ook vele toeristen naar Texel.  Daarnaaast zorgt ook het in de gemeente gelegen Julianadorp voor het nodige publiek in de stad.

Via het lokale busvervoer komen zowel de inwoners als de toeristen van Den Helder dagelijks in aanraking met de Buitenreclame-uitingen in de Abri’s van JCDecaux. Ook op het station en in de winkelgebieden, zoals de Spoorstraat en Koningdwarsstraat, wordt het publiek bereikt via opvallend geplaatste JCDecaux Mupi’s.
 
Bereik uw doelgroep in de Kop van Noord-Holland met Buitenreclame bij JCDecaux
 
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Den Helder en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.

Contact

Arno Cornelissen Account Manager regio Oost Nederland