Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's

Ede. Foodstad. 


Ede is een middelgrote plaats in de provincie Gelderland en is te vinden op de westflank van de Veluwe. Een rijke landbouwhistorie, samen met de aanwezigheid van Wageningen UR en veel foodbedrijven, zoals Nizo Food Research, zorgen voor de foodvisie van Ede.

In de regio zijn ook tal van Food-Initiatieven te vinden, zoals het Voedingsziekenhuis Gelderse Vallei en het World Food Center. Uiteraard trekt Ede ook op andere manieren bezoekers naar de stad. Zo ontvangt de jaarlijkse Heideweek ruim 150.000 bezoekers, maar ook de herdenking van de Airborne Luchtlandingen op de Ginkelse Heide kan jaarlijks rekenen op zo’n 40.000 bezoekers.

JCDecaux biedt in deze bijzondere stad gegarandeerde zichtbaarheid met Abri’s en Mupi’s. Of mensen nu lopend of met de fiets, de auto of het ov reizen, ze komen onze objecten meerdere malen per dag tegen. Zo staan ze onder meer op de bekende Klinkenbergweg, in de buurt van Station Ede-Wageningen, en ook op de D.W. Dreeslaan, de Kastelenlaan en in de verschillende winkelgebieden wordt de aandacht getrokken door onze Buitenreclame-objecten.
 
Breng uw product op opvallende wijze onder de aandacht in het visionaire Ede met Buitenreclame van JCDecaux
 
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Ede en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.
 

Contact

Annemarie van Zalen Sales Manager