Menu Schade melden
  • Billboards

Eindhoven. Lichtstad.

Eindhoven is de vijfde stad van Nederland en staat bekend om zijn vele uitgaansgelegenheden, ontelbare winkels én design, technologie en cultuur op hoog niveau. Naast de vele inwoners trekt Eindhoven dan ook veel bezoekers die willen komen proeven van deze moderne en dynamische stad. Eindhoven wordt ook wel de lichtstad genoemd. Dit is een knipoog naar de gloeilampenfabriek van Philips die zo bepalend is geweest voor de ontwikkeling van de stad. De twee jaarlijks georganiseerde evenementen ‘Glow’ en de ‘Lichtjesroute’ staan ook in het teken van licht en trekken respectievelijk zo’n 730.000 en 190.000 bezoekers. Ook andere grote evenementen zoals de Dutch Design Week, met ongeveer 275.000 bezoekers en de Marathon van Eindhoven, met 17.000 deelnemers en 160.000 bezoekers zijn enorme trekpleisters. Kortom, met buitenreclame in Eindhoven bereik je een groot en gevarieerd publiek.

De regio Eindhoven mag zich met recht de industriële mainport van Nederland noemen. Niet alleen Philips en DAF zorgen voor die vooraanstaande positie, maar ook tientallen ingenieursbureaus en talloze innovatieve bedrijven hebben zich hier gevestigd. Daarnaast maken de ligging aan hoofdverkeersaders en de aanwezigheid van een luchthaven de regio tot een logistiek knooppunt van betekenis. Om het publiek in Eindhoven en omliggende streken goed te bereiken, staan er opvallende Billboards van 8m2 op de prominente Eindhovense wegen, zoals de John F. Kennedylaan en op verschillende mooie plekken op de ring.
 
Bereik uw doelgroep in de industriële mainport van Nederland en maak slim gebruik van de Billboards op de hoofdverkeersaders van Eindhoven
  
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Eindhoven en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Managers; mail naar marketing_nl@jcdecaux.com of bel 020-660 7500.