Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's
  • Billboards

Gouda. Kaasstad.

De Abri’s en Mupi’s van JCDecaux bieden adverteerders zichtbaarheid op die locaties in Gouda die er écht toe doen. Met Abri’s op de Fluwelensingel en in de Agnietenstraat en Mupi’s langs het spoor en op de drukke Burgemeester James Singel bouwt u in Gouda binnen korte tijd een gegarandeerd groot bereik op.

Locaties in het historische centrum van de Kaasstad mogen vanzelfsprekend niet ontbreken in een lokaal Buitenreclame-netwerk. JCDecaux beschikt dan ook over Mupi’s op de Markt, de Kleiweg en in de Hoogstraat, maar ook op de Nieuwe Markt.  Kortom: voor het winkelend publiek zijn de boodschappen op de Mupi’s van JCDecaux niet te missen.
 
Hoewel Gouda zelf ruim 70.000 inwoners heeft, bestaat het potentiele publiek van de Buitenreclame-objecten van JCDecaux uit veel meer personen. Gouda trekt met zijn aantrekkelijke centrum immers vele bezoekers en vervult voor omringende dorpen als Haastrecht, Schoonhoven, Waddinxveen, Boskoop en Bodegraven een regiofunctie.
 
Mupi’s in het historische centrum van Gouda, zoals op de Markt en op de Kleiweg, mogen niet ontbreken in een Buitenreclame-netwerk in Gouda
  
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Gouda en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.

Contact

Zoë Brandenburg Account Manager