Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's

Groningen. Bruisende stad.

Wilt u met uw boodschap de inwoners en bezoekers van Groningen bereiken, dan gaat er niets boven Buitenreclame bij JCDecaux. De Abri’s en Mupi’s van JCDecaux bieden adverteerders zichtbaarheid op die locaties in Groningen die er écht toe doen.
 
Hierbij valt onder meer te denken aan het historische en populaire stadscentrum, waar bezoekers en winkelend publiek niet om de boodschappen op de objecten van JCDecaux heen kunnen. Onze Abri’s staan namelijk onder andere op het Gedempte Zuiderdiep en aan de Grote Markt, letterlijk aan de voet van de Martinitoren. In voetgangers- en winkelgebieden en langs drukke wegen zijn onze Mupi’s daarnaast nadrukkelijk aanwezig als goed verlichte reclamedragers. 
 
Groningen is met zijn 200.000 inwoners veruit de grootste stad van noordelijk Nederland. Het vervult in die hoedanigheid dan ook een sterke regiofunctie voor omliggende kleinere steden en dorpen en het bereik van Buitenreclame bij JCDecaux beperkt zich hierdoor niet alleen tot de inwoners van de stad Groningen. Met onder meer een uitgebreid winkelaanbod, veel restaurants en gezellige kroegen, het Groninger Museum en een eigen Medisch Centrum trekt Groningen namelijk ontzettend veel bezoekers. Groningen is bovendien een stad met een relatief grote jonge doelgroep, mede te danken aan de aanwezigheid van Universiteit Groningen.
 
JCDecaux is dermate sterk vertegenwoordigd Groningen dat u een gegarandeerd groot bereik genereert, zelfs tot ver buiten de stadsgrenzen. Een campagne in de stad Groningen is niet compleet zonder de objecten van JCDecaux.
 
JCDecaux biedt zichtbaarheid op de Grote Markt, aan de voet van de Martinitoren en middenin populaire winkelgebieden. Een campagne in de stad Groningen is dan ook niet compleet zonder Abri’s en Mupi’s van JCDecaux
 
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Groningen en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.
 

Contact

Farida Keizerweerd Account Manager