Menu Schade melden
  • Abri's

Haarlemmermeer. Waterwolf. 


Haarlemmermeer is een omvangrijke gemeente in Noord-Holland en beslaat grofweg het gebied tussen Amsterdam, Haarlem en Leiden. De gemeente Haarlemmermeer bestaat uit 26 kernen en is een van de grotere gemeenten van Nederland. Het gelijknamige en drooggelegde Haarlemmermeer was met bijna 17 duizend hectare ooit het grootste meer van Holland. Vanwege het woeste en land vretende karakter van het meer heeft het de bijnaam ‘Waterwolf’ gekregen.

In het noordoosten van de gemeente ligt de internationale luchthaven Schiphol. De gemeente telt ongeveer 145.000 inwoners, waarvan het grootste deel woonachtig zijn in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp. Niet voor niks zijn dit dan ook de plaatsen waar JCDecaux zich binnen Haarlemmermeer op focust en waar het met talloze Abri’s prominent aanwezig is in het straatbeeld. Zowel ov-reizigers als automobilisten, fietsers en voetgangers komen dagelijks herhaaldelijk in aanraking met de opvallende uitingen in deze objecten.

In 2016 zijn de winkelgebieden van Haarlemmermeer uitgeroepen tot het schoonste winkelgebied van Nederland. JCDecaux heeft als enige Buitenreclame-exploitant het onderhoud van zijn straatmeubilair volledig in eigen beheer. Wij zijn dan ook trots dat we onder meer met onze Abri’s aan het Burgemeester Van Stamplein bij winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze benoeming.
 
Zowel ov-reizigers als automobilisten, fietsers en voetgangers komen dagelijks herhaaldelijk in aanraking met de opvallende Buitenreclame-objecten in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp
 
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Haarlemmermeer en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.
 

Contact

Michelle Matthiesen Account Manager