Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's

Leiden. Sleutelstad.

JCDecaux is met alle belangrijke buitenreclameformaten exclusief vertegenwoordigd in Leiden. De ruim 120 duizend inwoners van de bruisende Sleutelstad kunnen niet om de objecten van JCDecaux heen. Met Abri’s, Mupi’s en Billboards is JCDecaux namelijk prominent aanwezig in het straatbeeld. Dit zijn stuk voor stuk moderne, goed verlichte en goed onderhouden objecten die recht doen aan het historische karakter van de stad.
 
Via de objecten van JCDecaux vallen adverteerders op en bereiken ze op een publieksvriendelijke wijze het winkelend publiek, ondernemers en inwoners. De objecten zijn immers niet storend aanwezig in de buitenruimte. JCDecaux biedt adverteerders zichtbaarheid langs doorgaande wegen, in populaire winkelstraten en middenin woonwijken. Kortom: daar waar de mensen zijn. Dus, op het Stationsplein, de Langegracht en de Churchilllaan, in de Haarlemmerstraat en op tientallen andere toplocaties.

Bovendien bereiken adverteerders in Leiden ook inwoners van de Bollenstreek, waaronder Katwijkers en Noordwijkers. Zij bezoeken Leiden immers regelmatig om te winkelen, uit eten te gaan of om gebruik te maken van het culturele aanbod.
 
Bereik uw doelgroep in Leiden op het Stationsplein, de Langegracht en de Churchilllaan en in de Haarlemmerstraat en de Breestraat
 
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Leiden en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.
 

Contact

Zoë Brandenburg Account Manager