Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's

Oldenzaal. Stedke van plezeer.

Oldenzaal is een levendige en tegelijk gemoedelijke historische stad, gelegen in het groene hart van Twente. Al eeuwen bepaalt de prachtige St. Plechelmusbasiliek het aangezicht van de stad. Oldenzaal heeft een sfeervolle binnenstad met vele, smalle winkelstraatjes en twee grote overdekte winkelcentra. Oldenzaal wordt door de Twentenaren ‘het stedke van plezeer’ genoemd. Dit predicaat heeft het niet alleen te danken aan het carnaval dat jaarlijks ruim 150.000 bezoekers trekt, maar ook aan de aanwezigheid van talloze gezellige bars, discotheken, cafés en gezellige terrassen aan de Groote Markt. Daarnaast trekt in de zomer ‘De Boeskool is Lös’ eveneens vele honderdduizenden bezoekers.
 
JCDecaux is hier vertegenwoordigd met zowel Abri’s als Mupi’s. Beide typen reclamedragers zijn te vinden op de plekken in Oldenzaal die goed bezocht worden en een hoge verkeersintensiteit hebben. Met een Buitenreclamecampagne bij JCDecaux bouwt u dus in korte tijd een gegarandeerd hoog bereik op.

De Abri’s van JCDecaux zijn te vinden bij ov-haltes. U treft deze objecten onder meer in de Prins Hendrikstraat, de Watertorenstraat en de Vos de Waelstraat. Onze Mupi’s vindt u langs doorgaande wegen en bij voetgangersgebieden en parkeerterreinen, zoals op de Ganzenmarkt, bij de ingang van winkelcentrum In den Vijfhoek en in de Nagelstraat en de Nieuwstraat.
  
De Abri’s en Mupi’s van JCDecaux staan daar waar veel mensen komen, waardoor uw campagne binnen korte tijd een gegarandeerd hoog bereik opbouwt

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Oldenzaal en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 
 

Contact

JCDecaux Informatie team