Menu Schade melden
  • Billboards

Purmerend. Marktstad. 


Purmerend is onderdeel van de plusregio Stadsregio Amsterdam en is een echte forensenstad. Desondanks is het een zeer bruisende stad; het heeft een fraai historisch centrum en telt ongeveer 80.000 inwoners.

Met recht noemt Purmerend zich al jarenlang ‘Marktstad’. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio, maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. Naast de weekmarkt, trekt ook de bekende kermis vele bezoekers naar de stad. In 2003 droeg Purmerend zelfs de titel ‘Kermisstad van Nederland'. Met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven.

Het is dus ook niet voor niks dat JCDecaux zijn grote Billboards onder meer heeft geplaatst op de route van de drukke N235 bij de op- en afrit van de A7 en langs de Waterlandlaan en de IJsselmeerlaan. Hiermee bereikt u dagelijks de vele forensen én de talloze bezoekers van de Purmerendse evenementen.
 
Bereik het dagelijkse forensenverkeer uit Purmerend en de bezoekers van events met de Billboards van JCDecaux
 
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Purmerend en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 
 

Contact

Marit Haanschoten Account Manager Amsterdam eo