Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's

Utrecht. Kennisstad.


Utrecht is met zo’n 340.000 inwoners de vierde stad van Nederland. Door de centrale ligging is Utrecht een aantrekkelijke woongemeente en voor veel bedrijven bovendien de favoriete vestigingslocatie. JCDecaux is al sinds eind jaren tachtig dé Buitenreclame-exploitant van Utrecht en is hier stadsbreed prominent aanwezig met Abri’s en Mupi’s.

Het historische centrum met zijn grachten en werfkelders, oude kerken en de Dom zijn sfeerbepalend voor de stad en maken het een populaire en bruisende bestemming. Iedere week is er wel een festival of evenement. Grote evenementenlocaties, zoals de Jaarbeurs en de Schouwburg, trekken wekelijks talloze bezoekers uit het hele land. Aan de rand van de stad ligt het Utrecht Science Park, het grootste kenniscentrum van Nederland. Hier treft u naast het Universitair Medisch Centrum en tientallen toonaangevende bedrijven en onderzoeksinstellingen ook de grootste universiteit van Nederland en de Hoge School Utrecht. De stad telt ruim 60.000 studenten in het hoger onderwijs. Mede hierdoor kent Utrecht een relatief jonge bevolking en heeft het de hoogstopgeleide beroepsbevolking van Nederland. Met diverse innovatieve bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, onderzoekscentra en de projecten die uit de samenwerkingsverbanden tussen deze spelers voortvloeien, profileert Utrecht zich als de Kennisstad van Nederland.

In Utrecht kunnen de inwoners, bezoekers en studenten niet om de objecten van JCDecaux heen. De Abri's en Mupi's staat ook hier op zorgvuldig uitgekozen locaties waar zichtbaarheid gegarandeerd is. 

Kortom: door de centrale ligging van Utrecht en het rijke cultuur-, horeca- en onderwijsaanbod bereikt u met Buitenreclame bij JCDecaux publiek uit het gehele land.
 
Met Buitenreclame op Abri’s en Mupi’s bereikt u een jong en hoogopgeleid publiek in de kennisstad van Nederland
 
Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Utrecht  en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 
 

Contact

JCDecaux Informatie team