Menu Schade melden
  • Billboards

Zaanstad. Top van de Randstad. 


In 1974 is Zaanstad ontstaan uit een samenvoeging van de stad Zaandam en zes dorpen. Zaanstad is hiermee als gemeente een vrij jonge stad. Vroeger was het een industriestad en nog steeds werkt een groot deel van de beroepsbevolking in de industrie. Zaanstad is rijk aan kunst en cultuur. De Zaanse Schans trekt jaarlijks bijna 2 miljoen bezoekers en is hiermee een van de toeristische topattracties van Nederland. Grote culturele en sportieve evenementen in Zaanstad zijn onder andere de cultuurmarkt, Deining en de Dam tot Damloop. Deze laatste trekt alleen al 46.000 deelnemers en daarnaast nog eens rond de 250.000 toeschouwers.

De gemeente Zaanstad bevindt zich pal langs de snelweg A8, waar voorbijgangers in aanraking komen met een van de 8m2 grote Billboards van JCDecaux. Ook op bijvoorbeeld de N515 en de Heijermansstraat rijdt het verkeer deze opvallende objecten tegemoet.
 
Zichtbaar aan de top van de Randstad? Plaats uw uitingen in Zaanstad
 

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Zaanstad en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 
 

Contact

Marit Haanschoten Account Manager Amsterdam eo