Stel het lukt je de rijkste drugsbaron van Zuid-Amerika te doden en zijn kluis leeg te roven, hoe zou je dan vervolgens 75 miljoen meenemen? Pak jij het vliegtuig of een helikopter? De trein ? Wellicht een aantal paarden? Of pak je de tram of de bus vanaf Museumplein? Op deze Abri’s hebben wij de buit vorige week woensdag gedropt!

Deze special op straat is gebouwd voor de gloednieuwe Netflix-Original film: Triple Frontier. Niet alleen ligt de buit bovenop de Abri’s, ook is de topcast prachtig in beeld gebracht op het glas. Zo kunnen voorbijgangers ook even op de foto met de acteurs Ben Affleck, Charlie Hunnam, Oscar Isaac, Garrett Hedlund en Pedro Pascal. 

We zullen niet te veel verklappen over de film, maar reken op veel spanning en sensatie. De voormalige elitesoldaat Santiago gaat met zijn ex-oorlogsmaten op een avontuur waarvan het zweet op je rug komt te staan. Samen trekken zij door de Braziliaanse jungle om de rijkste drugsbaron van Zuid-Amerika te doden en zijn kluis leeg te roven. Zullen zij de honderden tassen mee krijgen?