Gaston Starreveld, Quinty Trustfull en Caroline Tensen; je kunt ze deze week zomaar  tegen het lijf lopen in de ‘Winnaarsstraat’ in Amsterdam. Of althans; stickers van hen.

Met een sfeervolle Buitenreclame-Special heeft de Nationale Postcode Loterij namelijk een volledige Abri van JCDecaux omgetoverd tot Winnaarsstraat, waar onder andere de bestickerde varianten van de bekende gezichten van de Nationale Postcode Loterij te zien zijn. Passanten op de Van Baerlestraat in Amsterdam krijgen deze week op die manier een kleine indruk van wat de aanstaande winnaars van de PostcodeKanjer zullen meemaken.

De Special vestigt de aandacht op de reusachtige prijzen die 1 januari zullen vallen en nodigt passanten uit om ook mee te doen aan de Nationale Postcode Loterij. De Abri is verder versierd met allerlei sfeervolle eindejaarsitems als kransen, haardvuur en kerstversiering en op het dak prijkt een groot bord dat de prijzenpot nog maar eens benadrukt.

De Buitenreclame-Special, tot stand gekomen na een samenwerking tussen de Nationale Postcode Loterij, JCDecaux en MediaXplain, is tot en met 30 december op straat te zien.