Thuisbezorgd.nl is met zijn customized pont in Amsterdam vanwege zijn huiskleuren altijd al in oranje sferen, maar met Koningsdag op de agenda kiest de eten-bestelsite voor een échte koningshuisgezinde knipoog in zijn campagne. Met een enorme kroon op de Total View Veerpont brengt Thuisbezorgd.nl ov-reizigers alvast in de stemming voor een feestelijke dag op 27 april.
 
De feloranje branded veerpont van Thuisbezorgd.nl springt normaal gesproken al in het oog, maar met deze enorme kroon op het dak is er ook voor de slaperige forens werkelijk geen ontkomen meer aan! Voor deze Buitenreclame-Special bracht JCDecaux namelijk een 2D-uiting van maar liefst enkele vierkante meters aan op de stuurhut van de veerpont.
 
De Koningsdag-veerpont van Thuisbezorgd.nl vaart tot en met 30 april tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Noord en is het resultaat van een samenwerking tussen Takeaway.com, Out of Home Masters, GVB en JCDecaux.
 
Op Koningsdag 2016 wist Thuisbezorgd.nl feestvierders in Amsterdam ook al te verrassen. Het publiek werd toen in een abri achter het Paleis op de Dam getrakteerd op gratis pizza’s. Bekijk HIER de bijbehorende video.