Menu Schade melden

360˚ zichtbaarheid. Station Domination.


JCDecaux biedt 360 graden zichtbaarheid op de grootste metrostations in Rotterdam. Met Station Domination eigent u een station in het hart van de populaire Maasstad volledig toe en creëert u een unieke wereld, compleet gefocust op uw merk, in de alledaagse reis van de doelgroep.
 
Station Domination biedt uw merk een ongeëvenaarde mogelijkheid om met in het oog springende bestickeringen in corridors en op stationswanden de reis van de doelgroep te onderbreken voor een impactvolle merkbeleving. Metrostations vormen dagelijkse ankerpunten in het leven van een grote groep forensen. Talloze mensen zijn elke dag opnieuw onderweg naar hun werk of opleiding en hebben hierdoor herhaaldelijk een relatief lange verblijftijd op de grootste Rotterdamse metrostations. Deze metroreizigers vormen om die reden een waardevolle doelgroep, die bovendien bekend staat als professioneel, welvarend en connected.

Waar bent u zichtbaar? Locaties.

Active Space. Open state-of-mind.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die onderweg zijn vaak een positieve mindset hebben, alerter zijn, plannen maken en open staan voor visuele communicatie. Dit onderweg zijn, wordt ook wel de Active Space genoemd. Buitenreclame is hét medium dat doelgroepen in de Active Space op effectieve wijze aanspreekt. Metrostations, die over het algemeen dus herhaaldelijk door dezelfde groepen mensen bezocht worden, vormen een unieke plek om een relatie op te bouwen met de doelgroep en zijn bij uitstek geschikt voor uitgebreide storytelling en het creëren van een optimale merkbeleving met Station Domination.
 
Het is bekend dat reizigers Buitenreclame als niet storend ervaren en zelfs erg op prijs stellen. Dit geldt ook voor Out of Home in de metro. Reizigers zien het medium als positieve toevoeging die stations simpelweg aantrekkelijker maakt en de reizigerservaring verhoogt. Met de juiste opvallende boodschappen kunt u deze groep boeien en uitnodigen tot verdere interactie, resulterend in een unieke merkbeleving en een nog grotere herkenbaarheid en herinnering.
 
Onze Account Managers lichten u graag het een en ander toe over onze tarieven in de periode waarin u wilt adverteren.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?