Menu Schade melden
  • Abri's

Amstelveen. Stad van de kunst. 


Amstelveen dankt zijn bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. Van een klein veenwerkersgehucht in de 13de eeuw, is Amstelveen inmiddels uitgegroeid tot een bruisende stad met ruim 88.000 inwoners aan de rand van de hoofdstad. Jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Atelierroute, het Stadspleinfestival en de boekenmarkt brengen volop leven in de stad en trekken veel bezoekers vanuit omliggende gebieden.

JCDecaux is in Amstelveen vertegewoordigd met Abri´s aan het veel gebruikte metronet van en naar Amsterdam. Ov-reizigers ontkomen dan ook niet aan de affiches in onze objecten. Amstelveen heeft een aantal grote trekpleisters die, bovenop de dagelijkse stroom forensen, zorgen voor veel traffic langs onze Abri´s.  Hierbij te denken aan onder meer aan de Schouwburg, met jaarlijks bijna 80.000 bezoekers, het Cobra Museum, P60 en natuurlijk het aantrekkelijke winkelcentrum Stadshart Amstelveen. 

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Amstelveen en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.

Matthijs Wieringa Accountmanager