Menu Schade melden

Familiebedrijf. Werken bij JCDecaux. 

Werken bij JCDecaux Nederland betekent werken bij een succesvol, toonaangevend en innovatief bedrijf: een bedrijf dat werkzaam is Buitenreclame en stadsmeubilair.
 
JCDecaux is zowel in Nederland als over de hele wereld partner van talloze steden. Wij leveren steden kosteloos producten en diensten in de openbare ruimte en financieren dit met de inkomsten van Buitenreclame. Bij deze producten en diensten kun je onder meer denken aan goed onderhouden bushokjes, openbare toiletten en selfservice fietsverhuursystemen. De beschikbare reclameruimte op een deel van deze producten bieden wij vervolgens aan adverteerders. Zodoende zijn wij enerzijds partner van steden en ondersteunen wij wereldwijd bij het inrichten van de publieke leefruimte met het doel de leefbaarheid te verhogen. Anderzijds bieden we internationaal bekende A-merken de mogelijkheid om met diverse Buitenreclametypen hun doelgroep aan te spreken.
 
Wij zijn onderdeel van de Franse en beursgenoteerde multinational JCDecaux SA, de wereldwijde nummer 1 in zijn werkgebied. Dit bedrijf werd in 1964 opgericht door Jean-Claude Decaux en is nog altijd een familiebedrijf. Momenteel is het bedrijf aanwezig in meer dan 80 landen en actief in meer dan 4000 grote steden. In Nederland, maar ook in de rest van de wereld, groeit het aandeel Buitenreclame in de totale mediabestedingen.
 
Werken bij ons betekent ook werken in een dynamische branche met een afwisselende werkomgeving. In totaal zijn er bij JCDecaux Nederland ruim 150 medewerkers werkzaam. Uiteraard buiten, ons belangrijkste werkterrein, vanuit diverse regionale depots verspreid over heel Nederland. Maar ook binnen, op ons hoofdkantoor in Amsterdam.
 
JCDecaux is een informeel bedrijf, waar iedereen elkaar, ongeacht positie, met de voornaam aanspreekt. We hebben een no-nonsense mentaliteit, steken de handen graag uit de mouwen en zijn trots op ons product. Samen vormen we  een organisatie met ambitie en zijn we als bedrijf continu in beweging. Bij ons krijg je de kans om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Eigen verantwoordelijkheid, klantgerichtheid en teamspirit horen daarbij.
 
 

Veelzijdig. Uiteenlopende functies.

 
 

Werken bij JCDecaux

  • Is je interesse gewekt en lijkt het je wat om voor een internationaal bedrijf te werken dat een bijdrage levert aan de publieke leefruimte in tientallen steden in Nederland? Bekijk dan of er vacatures zijn.

    Vacatures