Menu Schade melden

Serviceteams. Schoon, heel & veilig. 

Het dagelijkse onderhoud van het stadsmeubilair is een van de belangrijkste werkzaamheden van JCDecaux. De goede staat van de objecten is waarmee JCDecaux zich al sinds de oprichting van het bedrijf onderscheidt.
 
JCDecaux beschikt per regio over een eigen serviceteam, dat gemeenten al het onderhoud uit handen neemt en volledig ontzorgt. Het bedrijfsconcept draagt in zich dat JCDecaux alles in eigen beheer heeft: het ontwerp, de plaatsing en het onderhoud van het stadsmeubilair vallen allemaal onder één dak.  Hierdoor kan JCDecaux gemeenten de snelst en best mogelijke service bieden en hebben deze gemeenten zelf - zeer overzichtelijk - te maken met slechts één aanspreekpunt die hen volledig ontzorgt en alle taken uit handen neemt. 

De eigen onderhoudsteams van JCDecaux reinigen het meubilair regelmatig, voeren technische controles uit en verwijderen onkruid, afval en stickers of wildplak. In geval van glasschade, graffiti of andere vormen van vandalisme gaan de onderhoudsmedewerkers zo spoedig mogelijk naar de betreffende locatie om de situatie te herstellen. Door dit integraal haltebeheer kan JCDecaux waarborgen dat de directe omgeving van de Abri’s schoon, heel en veilig is.

Milieuvriendelijk. Gedemineraliseerd water.  

 De onderhoudsmedewerkers van JCDecaux reinigen de objecten op milieuvriendelijke en duurzame wijze. Zo maken zij gebruik van zogenoemd RO-water, gedemineraliseerd water. Het voordeel van dit water is dat bij het reinigen van de objecten geen zeep meer nodig is, waardoor er geen zeepresten in de grond wegsijpelen. Bovendien drogen de objecten door het gebruik van RO-water ook nog eens streeploos op.
 
Het gedemineraliseerde water produceert JCDecaux zelf in speciale tanks op de regiodepots, maar ook in op het waterleidingnetwerk aangesloten zuilen. Bij dergelijke zuilen kunnen de medewerkers de watertank in hun auto aanvullen, waardoor zij niet terug hoeven naar een depot en dus minder milieubelastende kilometers maken. 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?