Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's Mupi's

Arnhem. Provinciehoofdstad.

In Arnhem komt het stadsmeubilairconcept van JCDecaux optimaal tot zijn recht. JCDecaux is in deze bruisende provinciehoofdstad namelijk aanwezig met zowel Abri’s, Mupi’s als Billboards. Stuk voor stuk moderne, goed verlichte en goed onderhouden objecten die passen bij het karakter van de stad.

Zo biedt JCDecaux in het centrum van de stad zichtbaarheid in klassiek vormgegeven Abri’s, zoals op het Willemsplein. In 2016 heeft JCDecaux in Arnhem daarnaast echter een flinke modernisering doorgevoerd en bijna 200 nieuwe moderne Abri’s geplaatst., zoals in de Utrechtsestraat en de Oranjewachtstraat.

Daarnaast beschikt JCDecaux in het centrum van Arnhem over Mupi’s, ook reclamedragers met affiches van 2 vierkante meter. Deze zijn onder meer te vinden in winkelstraten, voetgangersgebieden en langs drukke wegen, zoals de Pauwstraat, de Vijzelstraat, Koningstraat, de Nieuwstad en rond het Velperplein. Kortom: daar waar de mensen zijn.

Verder biedt JCDecaux adverteerders met grote Billboards van 8 vierkante meter zichtbaarheid langs doorgaande wegen, zoals op de Velper Buitensingel, het Onderlangs, bij de Nelson Mandelabrug en bij het Airborneplein.
 
Arnhem is als provinciehoofdstad van Gelderland een stad waar mensen uit de weide omgeving regelmatig naartoe trekken, onder meer voor het aantrekkelijke winkel- en horeca-aanbod. Uw potentiele doelgroep overstijgt dus ruim de 155.000 inwoners van Arnhem zelf.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Arnhem en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen?  Neem dan contact op met onze Account Manager.

In Arnhem komt het stadsmeubilairconcept van JCDecaux met Abri’s, Mupi’s en Billboard op absolute high traffic-locaties optimaal tot zijn recht
Zoë van Holland Accountmanager