Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's Mupi's
  • Digitaal

Breda. A-locaties in centrum.

Wanneer u de inwoners en bezoekers van Breda gegarandeerd wilt bereiken, kunt u niet om het Buitenreclame-netwerk van JCDecaux heen. De Abri’s en Mupi’s JCDecaux bieden adverteerders namelijk zichtbaarheid op die locaties in Breda die er écht toe doen.
 
Zo beschikt JCDecaux alleen al in de drukke en centraal gelegen Karnemelkstraat over een handvol Abri’s. Ook met onze Mupi’s, vrijstaande reclamepanelen, bieden we zichtbaarheid in het kloppend hart van Breda. Zo zijn deze objecten terug te vinden in voetgangersgebieden en winkelstraten als de Ginnekenstraat, Eindstraat en Tolburgstraat. Dit type object is echter ook terug te vinden langs doorgaande routes of drukke wegen, zoals de Oude Vest en de Claudius Prinsenlaan.
 
Langs diezelfde wegen voeren ook de ov-lijnen van Breda, wat met zich meebrengt dat ook op  onder meer de Oude Vest en de Claudius Prinsenlaan, dé verkeersader tussen het stadscentrum en snelweg A27, de Abri’s van JCDecaux te vinden zijn.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Breda  en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 

De Abri’s en Mupi’s van JCDecaux bieden zichtbaarheid in het kloppend hart van Breda, zoals in de Karnemelkstraat en de Ginnekenstraat
Zoë van Holland Accountmanager