Menu Schade melden
  • Mupi's Mupi's
  • Digitaal

Den Haag. Internationale stad. 


Den Haag is met ruim 515.000 inwoners de derde stad van Nederland en heeft een drukbezocht centrum. Het gebied tussen de Grote Markt en het Plein heeft een meer dan royaal winkel- en horeca-aanbod en trekt daarom non-stop vele bezoekers van zowel binnen als buiten de stad.
 
Als politieke centrum van het land vestigt de Hofstad talloze ministeries en ambassades. Niet voor niets biedt Den Haag onderdak aan vele duizenden expats, een omvangrijke en welgestelde doelgroep. Ook dagjesmensen en toeristen weten Den Haag moeiteloos te vinden, met publiekstrekkers als het Binnenhof, het Mauritshuis, het Vredespaleis en natuurlijk badplaatsen Scheveningen en Kijkduin.
 
De  inwoners en bezoekers van Den Haag bereikt u met de Mupi’s van JCDecaux. Ook in Den Haag zijn deze vrijstaande reclamedragers te vinden op absolute toplocaties. Zo treft u deze objecten onder meer al direct bij het binnenrijden van de stad, langs de A44 en aan het eind van de A12, bij het Malieveld. 

Ook in het centrum en bij de grote treinstations van Den Haag is JCDecaux vertegenwoordigd. Zo passeert iedereen die vanuit het Centraal Station over de Turfmarkt of de Herengracht het stadshart in loopt langs onze Mupi’s. Ook op het Spui en in de Grote Marktstraat kunt u met onze objecten het winkelend publiek aanspreken. Daarnaast is er langs de drukke doorgaande wegen in de stad plaats voor een handvol Avenue-panelen, deze zullen spoedig geplaatst worden om zo het digitale aanbod op straat nog meer te versterken.

In Den Haag breidt JCDecaux momenteel ook het Métropole netwerk uit. Zo staan er al op drukke centrumlocaties en in het populaire winkelgebied digitale Mupi´s om het netwerk Métropole aanzienlijk te versterken. De lcd-schermen van deze objecten beschikken over een 4K-resolutie en zijn maar liefst 86 inch.
 
Voor een optimaal bereik in Den Haag en omgeving, neemt ook onze objecten in Rijswijk, Leidschendam en Voorburg mee in uw lokale campagne. Op die manier neemt de slagkracht van uw campagne met grote stappen toe en spreekt u de vele inwoners in deze regio aan die dagelijks moeten reizen voor hun werk.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Den Haag en wilt u wellicht een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 

Bij de grote treinstations, in het stadscentrum én op de boulevard van Scheveningen is JCDecaux sterk vertegenwoordigd met Mupi’s en een Métropole netwerk
Zoë van Holland Account Manager