Menu Schade melden
  • Digitaal Digitaal

Buitenreclame Eindhoven


Eindhoven, ook wel de Brainport genoemd, is de belangrijkste technologiestad van Nederland. Studenten en onderzoekers van over de hele wereld weten er hun weg te vinden. Ook JCDecaux is prominent aanwezig, met een innovatief digitaal netwerk. 

Langs de drukste toegangswegen van Eindhoven staan de Avenue-displays van JCDecaux. Deze dubbelzijdige displays tonen actuele content in portretformaat, op 16 locaties rond de stad.

Niet alleen de bewoners en bezoekers van Eindhoven zijn makkelijk te bereiken via dit netwerk. Ook reizigers die met de auto langs Eindhoven rijden, komen in aanraking met de digitale uitingen van JCDecaux. Hierdoor biedt het netwerk toegang tot een grote groep mensen in de regio. 

Adverteren in Eindhoven met impact


Met buitenreclame zijn uw advertenties op ieder moment van de dag zichtbaar, creëert u een blijvende indruk bij potentiële klanten én versterkt u op korte termijn uw marketingstrategie. Nieuwsgierig wat out of home marketing voor u kan betekenen? Bekijk hieronder de voordelen.


De voordelen van buitenreclame in Eindhoven


Op ieder moment van de dag zichtbaar
Met buitenreclame bent u op ieder moment van de dag zichtbaar voor een groot publiek, in tegenstelling tot online marketing. U kunt buitenreclame eventueel ook combineren met al uw online activiteiten, waardoor u uw marketingstrategie nog krachtiger maakt.

Herkenning en een blijvende indruk
Door uw buitenreclame op een strategische manier te plaatsen, maken uw advertenties gegarandeerd impact. Zo zorgt u niet alleen voor een groot bereik, maar ook voor een blijvende indruk én herkenning bij uw doelgroep. Op die manier blijft u in top of mind bij potentiële klanten. 

Krachtige strategie
Maak uw marketingstrategie nog krachtiger in combinatie met offline marketing. Zo is uw merk zowel online als offline altijd en overal zichtbaar. 

Mogelijkheden out of home advertising Eindhoven
Sinds eind 2022 is de bruisende stad Eindhoven onderdeel van het digitale portfolio van JCDecaux. Met dubbelzijdige led-displays op 16 strategische locaties bieden wij toegang tot een groot publiek in de regio. 

De zogenoemde Avenue-displays hebben een portret beeldformaat en zijn daardoor zeer geschikt voor ieder type advertentie. Bovendien werken de displays op 100% groene stroom. Dit maakt Eindhoven dé stad van de toekomst.  

Meer informatie over buitenreclame Eindhoven


Bent u nieuwsgierig welk type buitenreclame in Eindhoven het meest geschikt voor u is, of heeft u een vraag over een van onze mogelijkheden? JCDecaux  staat voor u klaar. Onze accountmanager verdiept zich graag in uw vraagstukken en geeft u gericht advies. .