Menu Schade melden
  • Mupi's Mupi's

Enschede. Impactvolle Mupi-locaties.

JCDecaux is in Enschede vertegenwoordigd met Mupi’s en Billboards. Om de ongeveer 160.000 inwoners van de tegen de grens met Duitsland aangelegen stad te bereiken zijn deze Buitenreclame-objecten niet weg te denken.
 
Zowel de toegangswegen richting het stadscentrum als de wegen die de stad omringen, zijn bezaaid met Mupi’s en Billboards. Denk hierbij aan de Hengelosestraat, de Oldenzaalsestraat, Boulevard 1945, de Laarsesingel en de Varviksingel.
 
Maar ook meer in het centrum van Enschede spreken de Mupi’s en Billboards van JCDeecaux het publiek aan. Zo staan er diverse Mupi’s rondom het station, op het Stationsplein, in de Molenstraat en in de Piet Hein- en Nijverheidsstraat. En naast het Stadskantoor, bij het treinstation en het Wilminktheater, is een van onze Billboards te vinden.
 
Het is duidelijk: om uw boodschap gegarandeerd onder de aandacht te brengen van de vele inwoners en bezoekers van Enschede maakt u gebruik van de Mupi’s en Billboards van JCDecaux.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Enschede en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 

Om uw boodschap gegarandeerd onder de aandacht te brengen van de vele inwoners en bezoekers van Enschede maakt u gebruik van de Mupi’s en Billboards van JCDecaux
Zoë van Holland Accountmanager