Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's Mupi's
  • Digitaal

Haarlem. Spaarnestad.

Haarlem is een zeer gemoedelijke stad en met haar historische centrum werkelijk een pareltje aan het Spaarne. De provinciehoofdstad telt ruim 155.000 inwoners, maar vanwege haar monumentale centrum en haar ruime aanbod aan winkels, festivals, horeca en zeer gewaarde musea verwelkomt Haarlem op jaarbasis een veelvoud aan bezoekers, uit zowel binnen- als buitenland.
 
JCDecaux is met Abri’s en Mupi’s dé Buitenreclame-exploitant van Haarlem. De goed onderhouden, fraaie objecten sluiten naadloos aan bij de allure van de Spaarnestad en bereiken zowel in de bruisende historische binnenstad als in de wijken buiten het centrum een groot publiek.
 
Zo zijn onze Mupi’s rond het treinstation te vinden: op de Kruisweg, de Jansweg en voor de parkeergarage in de Lange Herenstraat. Ook mensen die juist de andere kant opgaan en via de Kennemerburg en de Schoterweg richting Haarlem Noord gaan, ontkomen niet aan deze reclamedragers van 2 vierkante meter. Zelfs het winkelend publiek in de drukbezochte Grote Houtstraat kunt u bereiken met onze Mupi op het kruispunt met de Gedempte Oude Gracht.

De Abri’s van JCDecaux bieden ook ruimte voor posters van 2 vierkante meter en zijn te vinden bij talloze Haarlemse bushaltes. Te denken valt aan de Zijlvest, de Gedempte Oude Gracht, de Rijksstraatweg en de Europaweg.

Sinds begin 2021 heeft JCDecaux een digitaal centrum netwerk uitgerold in Haarlem. Vier dubbelzijdige displays schitteren in het straatbeeld op toplocaties als bij de entrée van de Grote Houtstraat. Een zeer aansprekende locatie in het centrum waar voetgangers, fietsers, automobilisten en passagiers in de bus dit object bewonderen. 

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Haarlem en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.

De goed onderhouden, fraaie objecten sluiten naadloos aansluiten bij de allure van de Spaarnestad en bereiken zowel in de bruisende historische binnenstad in de wijken buiten het centrum een groot publiek.
Matthijs Wieringa Accountmanager