Menu Schade melden
  • Mupi's Mupi's

Hengelo. Gemoedelijke stad.

De ruim 80.000 inwoners van het gemoedelijke Hengelo bereikt u gemakkelijk en snel met de Mupi’s en Billboards van JCDeaux. De Buitenreclame-objecten staan langs drukke doorgaande wegen en middenin het centrale winkelgebied. Kortom: daar waar de mensen komen. Met Buitenreclame bij JCDecaux genereert u dan ook gegarandeerd hoog bereik.

Zo zijn onze Billboards te vinden op de belangrijk toegangswegen richting het centrum van Hengelo, zoals op de Oldenzaalseweg en de Bornsestraat. De Mupi’s van JCDecaux – vrijstaande reclamedragers – vindt u onder meer op de Breemarsweg en de Beethovenlaan, maar ook bij het Stationsplein en in het winkelhart in het centrum van Hengelo.  
 
Wanneer u overweegt Buitenreclame in te zetten in Hengelo, dan kunt u niet om de Mupi’s en Billboards van JCDecaux heen. Deze objecten zijn dusdanig gepositioneerd dat ze uw boodschap gegarandeerd onder de aandacht te brengen van de inwoners en bezoekers van Hengelo.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Hengelo en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 

De ruim 80.000 inwoners van Hengelo bereikt u gemakkelijk en snel met de Mupi’s en Billboards van JCDeaux
Zoë van Holland Accountmanager