Menu Schade melden
  • Mupi's Mupi's

Buitenreclame Hengelo


Lokaal adverteren in een stad met ontzettend veel verschillende mogelijkheden? De specialisten van JCDecaux helpen u graag verder met de zichtbaarheid van uw advertenties! Benieuwd wat out of home marketing voor u kan betekenen? Ontdek de mogelijkheden per stad. 

Adverteren in Hengelo met impact


Meer naamsbekendheid realiseren tegen een relatief lage prijs? Met behulp van buitenreclame maakt u een blijvende indruk bij een breed publiek. Ontwerp te gekke campagnes met visuele elementen en kies voor een strategische locatie. Zo weten we zeker dat al uw reclames bijdragen aan de groei van uw merk! Benieuwd naar nog meer voordelen? 

De voordelen van buitenreclame in Hengelo


Meer respons van bestaande klanten en een geweldige eerste indruk bij potentiële klanten. Maak impact en kies voor out of home marketing! We lichten graag nog meer voordelen toe. 

Op ieder moment van de dag zichtbaar
Buitenreclame is altijd zichtbaar op de plek die u wenst! In tegenstelling tot veel online advertenties, kunnen voorbijgangers de advertenties in abri’s, mupi’s of billboards niet ontwijken. Zo is uw marketingboodschap altijd zichtbaar bij de gewenste doelgroep.

Herkenning en een blijvende indruk 
Ontdek welke stad én welke locatie het meest geschikt is om de juiste doelgroep te bereiken. Op die manier zorgt u op ieder moment van de dag voor herkenning van uw advertenties en een blijvende indruk van een breed publiek. Zo blijven uw campagnes veel langer hangen.

Krachtige strategie
Altijd in top of mind zijn bij uw doelgroep? Zorg dan niet alleen voor online, maar ook voor offline zichtbaarheid! Tegenwoordig kunnen bezoekers eenvoudig online advertenties wegklikken of blokkeren, zonder gevolgen. Versterk daarom eenvoudig uw marketingmix én voeg out of home marketing toe. 

Verschillende opties
Tenslotte heeft u de keuze uit verschillende advertentievormen per stad. Zo biedt JCDecaux traditionele en zeer creatieve mogelijkheden aan. Van abri’s in de bruisende stad, tot creatieve visuals in de tram of metro. Bekijk snel alle mogelijkheden per stad! 

Mogelijkheden out of home advertising Hengelo


Nieuwsgierig naar de beschikbare advertentievormen in Hengelo? JCDecaux biedt verschillende mogelijkheden aan. 

Digitale buitenreclame Hengelo


De mupi’s in Hengelo staan langs drukke doorgaande wegen en middenin het centrale winkelgebied. Dé plekken waar veel mensen komen. Met name de Breemarsweg en de Beethovenlaan, maar ook bij het Stationsplein en in het winkelhart in het centrum van Hengelo, zijn fantastische locaties! We weten zeker dat deze plekken een hoog bereik opleveren. 

Billboards in Hengelo


Er écht zeker van zijn dat uw marketingboodschap onontkoombaar is? Overweeg dan eens om uw reclame op billboards te tonen. Bij JCDecaux bieden we billboards aan op de belangrijkste toegangswegen richting het centrum van Hengelo. Denk hierbij aan de Oldenzaalseweg en de Bornsestraat. 

Meer informatie over buitenreclame Hengelo


Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Hengelo of twijfelt u welke advertentievorm het beste bij uw merk past? De specialisten van JCDecaux duiken graag in uw situatie en geven op die manier een deskundig advies mee. Weet u zeker dat u wilt starten met adverteren in Hengelo? Stel dan zo snel mogelijk een lokaal of locatiegericht netwerk op! Neem daarvoor direct contact op met onze Accountmanager, zij zal u verder op weg helpen. 

De ruim 80.000 inwoners van Hengelo bereikt u gemakkelijk en snel met de Mupi’s en Billboards van JCDeaux
Zoë van Holland Accountmanager