Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's Mupi's
  • Digitaal

Fraaie fusiegemeente.

Leidschendam-Voorburg is een fusiegemeente aan de rand van Den Haag. Met zowel de grote stad, het strand, als de snelwegen A12 en A4 om de hoek geldt Leidschendam-Voorburg voor zo’n 75.000 inwoners als ideale uitvalsbasis.
 
Om al deze mensen gegarandeerd te bereiken en aan te spreken met uw boodschap bent u bij JCDecaux aan het juiste adres. Met zowel Abri’s, Mupi’s als Billboards is JCDecaux namelijk dé Buitenreclame-exploitant van Leidschendam-Voorburg. De locaties van onze objecten zijn zorgvuldig gekozen met het doel zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Onze Abri’s, met affiches van twee vierkante meter, vindt u bij ov-haltes, zoals aan de Koningin Julianalaan en langs de Heuvelweg. Mupi’s, vrijstaande reclamedragers, staan langs drukke doorgaande wegen en in voetgangersgebieden. Hierbij valt te denken aan het Koningin Julianaplein en rond Winkelcentrum Leidsenhage. Ook langs de verkeersader vanuit Voorburg richting Leidschendam - langs de Prins Bernhardlaan en de Noordsingel - komen passanten talloze Buitenreclame-objecten tegen. Langs deze drukke route bevindt zich ook het gros van onze Billboards in deze gemeente. Hierin bent u zichtbaar met affiches van maar liefst 8 vierkante meter en brengt u elke dag weer uw boodschap onder de aandacht van uw doelgroep.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Leidschendam-Voorburg en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.

Om alle 75.000 inwoners van Leidschendam-Voorburg gegarandeerd te bereiken en aan te spreken met uw boodschap bent u bij JCDecaux aan het juiste adres. Met zowel Abri’s, Mupi’s als Billboards is JCDecaux namelijk dé Buitenreclame-exploitant van deze Haagse buurgemeente
Zoë van Holland Account Manager