Menu Schade melden
  • Mupi's Mupi's

Buitenreclame Nijmegen

 

De zichtbaarheid van uw campagnes in een korte tijd verhogen? Kies dan voor buitenreclame bij JCDecaux! Ontdek de verschillende mogelijkheden van adverteren in Nijmegen en selecteer een reclamevorm die het beste bij uw merk past. Bekijk direct alle opties. 


Adverteren met impact in Nijmegen


Lokaal targeten, veel creatieve mogelijkheden en een ontzettend hoge frequentie. Met buitenreclame maakt u gegarandeerd impact! Zorg dat uw marketingboodschap op een krachtige wijze verspreid wordt en trek in no time nieuwe klanten aan. Nieuwsgierig wat buitenreclame voor u kan betekenen? Lees snel meer over alle voordelen! 


De voordelen van buitenreclame in Nijmegen


Wilt u op een vrij voordelige manier de naamsbekendheid van uw merk vergroten? Dan is buitenreclame wellicht dé reclamevorm voor u! Ontdek alle voordelen van adverteren bij JCDecaux.

Op ieder moment van de dag zichtbaar
Met buitenreclame zijn uw advertenties de hele dag door zichtbaar, ongeacht het tijdstip. Dat zorgt ervoor dat uw merk constant in het oog springt van potentiële klanten. In tegenstelling tot online activiteiten, is out of home advertising daardoor dé manier om een groot bereik te realiseren. 

Herkenning en een blijvende indruk
Door de vele creatieve mogelijkheden kan buitenreclame langdurige indrukken achterlaten. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten uw merk sneller zullen herkennen en onthouden. Op die manier vergroot u de bekendheid van uw merk op korte termijn. 

Krachtige strategie
Buitenreclame is een perfecte toevoeging op uw marketingmix! Combineer daarom uw online marketing met de verschillende mogelijkheden van out of home advertising, zodat potentiële klanten niet meer om uw merk heen kunnen. 

Verschillende opties
Wist u dat er ontzettend veel verschillende mogelijkheden zijn met buitenreclame? Denk hierbij niet alleen aan traditionele abri’s en mupi’s, maar ook aan enorme billboards door de meest bruisende steden! 

Mogelijkheden out of home advertising Nijmegen


Met meer dan 170.000 inwoners is Nijmegen dé stad voor al uw buitenreclame! De stad is met haar historische centrum, rijk winkelaanbod en talrijke horecagelegenheden een trekpleister voor de weide omgeving. De Mupi’s van JCDecaux zijn onmisbare ingrediënten voor een succesvolle Buitenreclame-campagne in Nijmegen. Voor wie over de Waalbrug langs het Keizer Traianusplein de Oranjesingel oprijdt richting het centrum is er letterlijk geen ontkomen aan de Mupi’s van JCDecaux. Alleen al op het Keizer Karelplein, Nederlands meest bespreken rotonde, heeft JCDecaux 7 Mupi’s.
 
Deze stad aan de Waal telt ruim 170.000 inwoners en heeft een rijk studentenleven door de aanwezigheid van onder meer de Radbout Universiteit. De stad is met haar historische centrum met een rijk winkelaanbod en talrijke horecagelegenheden een trekpleister voor de weide omgeving. U bereikt in Nijmegen dan ook niet alleen de inwoners, maar ook vele nationale bezoekers en zelfs internationale toeristen. Want alleen al rond de Nijmeegse Vierdaagse met de bijbehorende feesten trekt deze oude stad maar liefst 1,5 miljoen bezoekers, van ver over de landsgrenzen.

Digitale buitenreclame Nijmegen
Door heel Nijmegen vindt u een groot aantal mupi’s van JCDecaux. Zo komt een breed publiek continu in aanraking met de digitale reclamedragers. U vindt de mupi’s op strategische plekken zoals in het centrum, de Molenstraat en de Burchstraat, richting de Grote Markt en bij de entree van het Valkhofpark en langs het Kronenburgerpark.
 
Kortom: of mensen nu onderweg zijn naar hun werk, gaan sporten, winkelen of uitgaan, inwoners en bezoekers van Nijmegen ontkomen niet aan de boodschappen op de objecten van JCDecaux.

Meer informatie over buitenreclame Nijmegen


Bent u nieuwsgierig welke advertentievorm in Nijmegen het beste bij uw merk past of heeft u nog aanvullende vragen over onze diensten? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! De specialisten van JCDecaux duiken graag in uw vraagstukken en geven zo een gericht advies mee. Wilt u het liefst vandaag nog beginnen met buitenreclame in Nijmegen? Stel dan direct een lokaal of locatiegericht netwerk samen. Onze Accountmanager helpt u hier graag bij.  

Stijn Kuperus Account Manager