Menu Schade melden
  • Mupi's Mupi's

 

Nijmegen. Historische studentenstad.

De Mupi’s en Billboards van JCDecaux zijn onmisbare ingrediënten voor een succesvolle Buitenreclame-campagne in Nijmegen. Voor wie over de Waalbrug langs het Keizer Traianusplein de Oranjesingel oprijdt richting het centrum is er letterlijk geen ontkomen aan de Mupi’s van JCDecaux. Alleen al op het Keizer Karelplein, Nederlands meest bespreken rotonde, heeft JCDecaux 7 Mupi’s.
 
Deze stad aan de Waal telt ruim 170.000 inwoners en heeft een rijk studentenleven door de aanwezigheid van onder meer de Radbout Universiteit. De stad is met haar historische centrum met een rijk winkelaanbod en talrijke horecagelegenheden een trekpleister voor de weide omgeving. U bereikt in Nijmegen dan ook niet alleen de inwoners, maar ook vele nationale bezoekers en zelfs internationale toeristen. Want alleen al rond de Nijmeegse Vierdaagse met de bijbehorende feesten trekt deze oude stad maar liefst 1,5 miljoen bezoekers, van ver over de landsgrenzen.
 
Naast op Mupi’s in de Molenstraat en de Burchstraat, richting de Grote Markt, en bij de entree van het Valkhofpark en langs het Kronenburgerpark, biedt JCDecaux ook zichtbaarheid met Billboards. Deze reclamedragers zijn te vinden op drukke doorgaande wegen als de Neerbosscheweg, de Graafseweg en natuurlijk de Tunnelweg.
 
Kortom: of mensen nu onderweg zijn naar hun werk, gaan sporten, winkelen of uitgaan, inwoners en bezoekers van Nijmegen ontkomen niet aan de boodschappen op de objecten van JCDecaux.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Nijmegen en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 

Zoë van Holland Accountmanager