Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's Mupi's

Ouderkerk. Pittoresk aan de Amstel.


Onder Amsterdam, aan de Ouderkerkerplas, ligt het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel. Ouderkerk aan de Amstel is gesticht in de 12de eeuw en staat bekend om de bijzondere diaconiehuisjes, verschillende kerken en de historische Portugees-Israëlische begraafplaat Beth Haim uit 1614.
De bus is het enige openbaarvervoermiddel in Ouderkerk aan de Amstel. Juist hier ligt een van de grote krachten van JCDecaux, aangezien JCDecaux het publiek onder meer met Abri’s – reclamedragende bushokjes - altijd goed en effectief weet te bereiken.

Wie bijvoorbeeld op de Burgemeester Stramanweg of de Rijksstraatweg op de bus wacht komt gegarandeerd in contact met de uitingen in onze Abri’s. Vanzelfsprekend beperkt het bereik van de Abri’s zich niet alleen tot ov-reizigers. De affiches zullen ook talloze automobilisten die hier langsrijden niet ontgaan. Daarnaast wordt het winkelend publiek bij het Sluisplein begroet door onze opvallende Mupi’s en ook op de op- en afritten van de A10 springen de 8mgrote Billboards direct in het oog.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Ouderkerk aan de Amstel en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.

Bereik uw doelgroep langs de Burgemeester Stramanweg en op het Sluisplein met Buitenreclame bij JCDecaux
Matthijs Wieringa Accountmanager