Menu Schade melden
  • Abri's Abri's
  • Mupi's Mupi's

Buitenreclame Ridderkerk

Ridderkerk telt ruim 45.000 inwoners en staat bekend om zijn bijzondere geschiedenis met bedrijven. Grote namen zoals Cornelis Verolme en de scheepswerf De Groot & Van Vliet waren gevestigd in de gemeente en wereldwijd geroemd om de bouw van hun prachtige schepen. Breng uw reclames onder de aandacht bij potentiële klanten en versterk in no time uw merkbekendheid. Ontdek de mogelijkheden van JCDecaux en blijf uw concurrentie een stapje voor. 

Adverteren met impact in Ridderkerk


Op korte termijn uw merkimago opbouwen en versterken? De inzet van buitenreclame helpt u hierbij! Door uw advertenties op een grootschalige en impactvolle manier te presenteren, wordt de geloofwaardigheid en merkperceptie snel versterkt. Combineer uw online activiteiten daarom nu met de creatieve mogelijkheden van buitenreclame en bekijk welke advertentievormen het beste bij uw merk passen. 


De voordelen van buitenreclame in Ridderkerk


Benieuwd wat buitenreclame voor uw merk kan betekenen? We duiken graag samen in alle voordelen! 

Op ieder moment van de dag zichtbaar
Doordat uw reclame op de meest strategische locaties in de stad geplaatst worden, bereikt u met buitenreclame een enorme groep mensen. Uw marketingboodschap is zichtbaar op drukbezochte plekken, waardoor duizenden potentiële klanten continu in aanraking komen met uw merk. Zo blijft uw merk altijd top of mind! 

Herkenning en een blijvende indruk
Hoewel veel online advertenties snel voorbijgaan, zorgt buitenreclame voor een langdurige blootstelling van uw reclame. Reizigers, bewoners en bezoekers hebben de tijd om uw boodschap op te nemen en te onthouden. Met de meest opvallende advertenties zorgt u niet alleen voor een blijvende indruk, maar ook voor een hoge herinneringswaarde! 

Krachtige strategie
Met buitenreclame versterkt u andere advertentiekanalen! Maak uw merk daarom niet alleen online, maar ook offline zichtbaar. Zo zorgt u ervoor dat uw advertenties altijd en overal zichtbaar zijn. Door buitenreclame aan uw marketingmix toe te voegen, wordt de effectiviteit van uw totale campagne vrijwel direct vergroot! 

Verschillende opties
Met buitenreclame kiest u altijd een vorm die bij u past! Zo heeft u bij JCDecaux de keuze tussen welbekende abri’s, maar ook billboards en tramreclame. Per stad zijn er verschillende mogelijkheden die ervoor zorgen dat uw merk een fantastische indruk maakt bij potentiële klanten. 
 

Mogelijkheden out of home advertising Ridderkerk


JCDecaux is in Ridderkerk sterk vertegenwoordigd en aanwezig met Abri’s en Mupi’s. Zowel het lokale autoverkeer als de busreiziger kan niet om de Buitenreclame-objecten van JCDecaux heen. Hoe je je ook door de stad beweegt, je komt in aanraking met de reclame-uitingen in onze objecten. Zo spreken onze Mupi’s het winkelend publiek en overig verkeer  rond winkelcentrum Ridderhof aan. Ook beschikt JCDecaux in Ridderkerk over enkele tientallen Abri’s. De affiches in deze bushokjes spreken dagelijks vele ov-reizigers en andere verkeersdeelnemers aan. Doordat Ridderkerk tegenwoordig tot de stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den haag behoort, is dit de ideale plek om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten. Bekijk hier alle mogelijkheden! 

Abri adverteren Ridderkerk
In het centrum van Ridderkerk vindt u enkele tientallen abri’s die iedere dag opnieuw een breed publiek bereiken. De abri’s van JCDecaux zijn op strategische plekken geplaatst, zoals in de Schoutstraat, waar continu reizigers van het openbaar vervoer, voetgangers en andere verkeersdeelnemers langskomen. 

Mupi adverteren Ridderkerk
Ook heeft u de mogelijkheid om uw campagnes zichtbaar te maken in mupi’s op de meest bruisende plekken in de stad! Met name het winkelend publiek en overige verkeer komt regelmatig in aanraking met de vrijstaande reclamepanelen van JCDecaux!

Meer informatie over buitenreclame Ridderkerk


Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van buitenreclame bij JCDecaux? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op! We verdiepen ons graag in uw wensen en budget en creëren zo een strategie die bij uw merk aansluit. Het liefst meteen een lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Accountmanager op onderstaand adres. 

 

Hoe je je ook door Ridderkerk beweegt, je komt in aanraking met de reclame-uitingen in de Abri’s, Mupi’s en Billboards van JCDecaux
Stijn Kuperus Account Manager