Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's Mupi's

Ridderkerk. Scheepswervenstad.

Ridderkerk telt ruim 45.000 inwoners en staat bekend om zijn bijzondere geschiedenis met bedrijven. Grote namen zoals Cornelis Verolme en de scheepswerf De Groot & Van Vliet waren gevestigd in de gemeente en wereldwijd geroemd om de bouw van hun prachtige schepen. Momenteel behoort de gemeente Ridderkerk tot de Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

JCDecaux is in Ridderkerk sterk vertegenwoordigd en aanwezig met Abri’s, Mupi’s en Billboards. Zowel het lokale autoverkeer als de busreiziger kan niet om de Buitenreclame-objecten van JCDecaux heen. Hoe je je ook door de stad beweegt, je komt in aanraking met de reclame-uitingen in onze objecten. Zo staan er opvallende Billboards op de Donkerslootweg en de Populierenlaan en rond winkelcentrum Ridderhof spreken onze Mupi’s, vrijstaande reclamepanelen, het winkelend publiek en overig verkeer op diverse plaatsen aan. Tot slot beschikt JCDecaux in Ridderkerk over enkele tientallen Abri’s. De affiches in deze bushokjes spreken dagelijks vele ov-reizigers en andere verkeersdeelnemers aan.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Ridderkerk en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.

 

Hoe je je ook door Ridderkerk beweegt, je komt in aanraking met de reclame-uitingen in de Abri’s, Mupi’s en Billboards van JCDecaux
Zoë van Holland Account Manager