Menu Schade melden
  • Abri's Abri's
  • Mupi's Mupi's

Buitenreclame Rijswijk

Rijswijk is een levendige gemeente met een aantrekkelijke historische kern en een modern winkelcentrum. JCDecaux is hier met Abri’s en Mupi’s exclusief vertegenwoordigd op de belangrijkste Buitenreclameformaten en de aangewezen partij om binnen korte tijd de 50.000 inwoners van Rijswijk te bereiken. Ontdek alle mogelijkheden van buitenreclame bij JCDecaux en kies de advertentievorm die het beste bij uw merk past! 

Adverteren met impact in Rijswijk


Kosten besparen, een brede doelgroep bereiken en de herinneringswaarde van uw reclame verhogen? Bekijk snel wat buitenreclame voor uw merk kan betekenen! Creëer opvallende advertenties en plaats uw marketingboodschap op de meest strategische plekken in de stad. Bereik in no time een groot aantal potentiële klanten en versterk andere reclamekanalen. 


De voordelen van buitenreclame in Rijswijk


Nieuwsgierig naar de voordelen van buitenreclame voor uw merk? Lees snel meer!

Op ieder moment van de dag zichtbaar 
Maak uw campagnes zichtbaar op de meest strategische plekken in Rijswijk! Zo bereiken uw advertenties op ieder moment van de dag een breed publiek. De boodschap van uw merk is continu zichtbaar, waardoor ook potentiële klanten kennis maken met uw merk. Een perfecte aanvulling op uw online marketing activiteiten. 

Herkenning en een blijvende indruk
Buitenreclame wordt op vaste locaties weergegeven, waardoor potentiële klanten herhaaldelijk met uw boodschap in aanmerking komen. Dit leidt niet alleen tot een hogere frequentie van blootstelling, maar draagt ook bij aan de herkenning van uw merk! Zo maken al uw campagnes gegarandeerd een blijvende impact. 

Krachtige strategie
Hoewel er online ontzettend veel advertenties voorbij schieten, profiteert u met buitenreclame van een exclusieve advertentieruimte! Uw boodschap zal daarom de volledige aandacht van voorbijgangers krijgen, zonder dat zij afgeleid worden door andere reclames. Dat maakt buitenreclame een fantastische toevoeging aan uw marketingmix. 

Verschillende opties
Eén van de grootste voordelen van buitenreclame is dat u altijd een advertentievorm kiest die bij uw merk past. Wilt u graag een grote groep studenten bereiken? Kies er dan voor om uw campagnes zichtbaar te maken in bussen, trams of abri’s! Liever automobilisten aanspreken? Dan zijn billboards super geschikt. 
 

Mogelijkheden out of home advertising Rijswijk

Rijswijk ligt schouder aan schouder met zowel Den Haag als Delft. Het feit dat de A4 door deze gemeente loopt, heeft als gevolg dat elke ochtend en avond talloze forensen door Rijswijk rijden om bij de snelweg te komen, met name vanuit Den Haag. Met de Buitenreclame-objecten van JCDecaux bereikt u dus zeker niet alleen de inwoners van Rijswijk. De slagkracht van uw campagne reikt, mede dankzij de belangrijke verkeersader die de Prinses Beatrixlaan is, ver buiten de stadsgrenzen. Langs deze doorgaande weg spreken onze Mupi’s en keer op keer het omvangrijke woon-werk-verkeer aan. Met ruim 50.000 inwoners is Rijswijk de ideale locatie voor uw buitenreclame. Profiteer van het aanbod van JCDecaux en ontdek de mogelijkheden per locatie. 


Abri adverteren Rijswijk
Rond en midden het bruisende winkelcentrum In de Bogaard, op de Oude Haagweg, in de Generaal Spoorlaan en in de Lindelaan vindt u talloze abri’s van JCDecaux. Naast supermarkten en winkels, vindt u hier verschillende restaurantjes en cafeetjes. De ideale plek om een divers publiek aan te spreken!


Mupi adverteren Rijswijk
De mupi’s van JCDecaux komt u niet alleen tegen in het drukbezochte winkelcentrum In de Bogaard, maar ook in de Herenstraat en de Prinses Beatrixlaan. Op deze locaties bereikt u een groot aantal bewoners én omwoners van Rijswijk. 
 

Meer informatie over buitenreclame Rijswijk


Wilt u meer weten over de adverteermogelijkheden in Rijswijk? Neem dan contact met ons op! De specialisten van JCDecaux verdiepen zich graag in uw situatie en stellen aan de hand daarvan een strategie op die scoort. Direct een locatiegericht of lokaal netwerk samenstellen? Neem onderstaand contact op met onze Accountmanager. Zij helpt u graag verder. 

JCDecaux is prominent aanwezig rond en midden in winkelcentrum In de Bogaard, spreekt het publiek aan in Oud Rijswijk en bereikt op de Prinses Beatrixlaan dagelijks gegarandeerd vele duizenden forensen
Stijn Kuperus Account Manager