Menu Schade melden
  • Abri's
  • Mupi's Mupi's

Rijswijk. In de Bogaard.

Rijswijk is een levendige gemeente met een aantrekkelijke historische kern en een modern winkelcentrum. JCDecaux is hier met Abri’s, Mupi’s én Billboards exclusief vertegenwoordigd op de belangrijkste Buitenreclameformaten en de aangewezen partij om binnen korte tijd de 50.000 inwoners van Rijswijk te bereiken.
 
Met zowel Abri’s als Mupi’s prominent aanwezig rond en midden in winkelcentrum In de Bogaard spreekt u gegarandeerd het grootste deel van de Rijswijkers aan. Dit is namelijk dé plek waar talloze mensen hun dagelijkse boodschappen doen en in het weekend naartoe trekken om even te ontspannen en te genieten van het winkel- en horeca-aanbod.
 
Vanzelfsprekend zijn de objecten van JCDecaux ook in Oud Rijswijk volop aanwezig. Zo treft u onder meer Abri’s op de Oude Haagweg en in de Lindelaan, maar ook Mupi’s in de Herenstraat.

Rijswijk ligt schouder aan schouder met zowel Den Haag als Delft. Het feit dat de A4 door deze gemeente loopt, heeft als gevolg dat elke ochtend en avond talloze forensen door Rijswijk rijden om bij de snelweg te komen, met name vanuit Den Haag. Met de Buitenreclame-objecten van JCDecaux bereikt u dus zeker niet alleen de inwoners van Rijswijk. De slagkracht van uw campagne reikt, mede dankzij de belangrijke verkeersader die de Prinses Beatrixlaan is, ver buiten de stadsgrenzen. Langs deze doorgaande weg spreken onze Mupi’s en Billboards keer op keer het omvangrijke woon-werk-verkeer aan.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Rijswijk en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 

JCDecaux is prominent aanwezig rond en midden in winkelcentrum In de Bogaard, spreekt het publiek aan in Oud Rijswijk en bereikt op de Prinses Beatrixlaan dagelijks gegarandeerd vele duizenden forensen
Zoë van Holland Account Manager