Menu Schade melden
  • Digitaal Digitaal

Buitenreclame Rotterdam

Volgens sommigen is het de enige echte metropool van Nederland. Rotterdam staat bol van de bedrijvigheid en dynamiek, en trekt daardoor veel jonge en kapitaalkrachtige mensen. 

Als adverteerder kun je in de stad uiteenlopende doelgroepen bereiken: young professionals die flaneren langs de Maas, winkelaars op de Lijnbaan of museumbezoekers bij het Boijmans van Beuningen.

Hiervoor biedt JCDecaux een digitaal netwerk. Onze digitale reclame-objecten door de hele stad, bereiken iedere dag een groot publiek. Tegelijkertijd bieden ze de mogelijkheid om locatiegericht campagne te voeren. 

Digitale netwerk JCDecaux Nederland Buitenreclame Amazon Avenue OOH

Digitaal adverteren Rotterdam

In Rotterdam zijn er verschillende mogelijkheden voor digitale buitenreclame. Zo heeft u de keuze uit digitale Mupi’s en digitaal groot formaat. Deze displays zijn overal in de stad aanwezig. Dankzij de premium afwerking en hoge beeldkwaliteit, komen uw uitingen op een bijzondere manier tot leven. Gemiddeld bereiken de digitale buitenreclames van JCDecaux dagelijks een groot netwerk.

Meer informatie over adverteren in Rotterdam

Wilt u meer weten over de reclamemogelijkheden in Rotterdam of heeft u nog aanvullende vragen? Laat het ons weten! 

Onze accountmanagers verdiepen zich graag in uw situatie en voorzien u van het allerbeste advies. Liever meteen een lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Accountmanager via onderstaand adres. 

Bereik een groot, gevarieerd en internationaal publiek met de Mupi’s en digitale schermen in deze metropool
Isabelle Smit Accountmanager