Menu Schade melden
  • Abri's
  • Busreclame Busreclame
  • Mupi's Mupi's
  • Digitaal
  • Tramreclame

Rotterdam. Dynamische Maasstad.

JCDecaux beschikt sinds april 2017 over vrijwel alle Buitenreclame-typen in Rotterdam. Met de aanwinst van het contract voor het gros van de Outdoortypen van de RET bestaat het productaanbod van JCDecaux in Rotterdam nu voortaan naast uit Mupi´s ook uit Abri’s, trams, bussen, vitrines in metrostations en A3-panelen in de bussen en metro´s. 

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad met zo´n 640.000 inwoners. De dynamiek vertaalt zich niet alleen in een kenmerkende skyline en toonaangevende architectuur, maar ook in grote populaire evenementen, vernieuwende kunst en cultuur, een ongelofelijk uitgebreid winkelaanbod en faciliteiten die zakendoen, beurzen en congressen veraangenamen.

Internationaal trekt Rotterdam tevens bijzonder veel belangstelling als architectuurstad. Niet voor niets hebben gebouwen als het Centraal Station en De Rotterdam gerenommeerde prijzen gewonnen. Miljoenen bezoekers weten elk jaar de weg te vinden naar de topattracties van Rotterdam, zoals de Markthal, de Euromast, de kunsthal, Diergaarde Blijdorp en natuurlijk de voetbalclubs Feyenoord, Sparta en Excelsior. Maar ook grootschalige evenementen, zoals de Rotterdam Marathon, het North Sea Jazz Festival en de Wereldhavendagen, zijn zowel onder het nationale als het internationale publiek enorm populair en staan gezamenlijk garant voor een miljoenenpubliek.

In 2015 is Rotterdam door Lonely Planet’s Best in Travel uitgeroepen tot één van de aantrekkelijkste ´Must See Cities´ in de hele wereld. De populariteit van Rotterdam maakt het de perfecte stad voor de inzet van Buitenreclame.

2 vierkante meter. Abri's & Mupi's.

De Abri´s en Mupi´s van JCDecaux zijn werkelijk door de hele stad te vinden. Van Kralingen tot Charlois en van Delfshaven tot het Oude Noorden. Een hoge dichtheid van deze objecten vindt u vanzelfsprekend ook hartje centrum. Terwijl ov-reizigers uitstappen bij haltes op Blaak, Coolsingel en Weena trekken de Mupi’s op de Coolsingel de aandacht van het dorgaans stapvoets rijdende stadsverkeer en wordt het winkelend publiek begroet door Mupi’s op de Lijnbaan, het Beursplein en in de Hoogstraat. Aanvullend spreken ook de Mupi's op de Maasboulevard, Weena, Goudsesingel en Blaak dag na na dag ongeteld veel automobilisten aan. 

Metronetwerk Rotterdam. Panelen op stations.

Panelen op Zuidplein, Delfshaven, Beurs, Centraal Station, maar ook in Spijkenisse en zelfs tot in Den Haag! Rotterdam heeft een zeer omvangrijk metronetwerk. De panelen op deze metrostations zijn onderdeel van het landelijke Abri- en Mupi-netwerk van JCDecaux en bereiken de talloze dagelijkse forensen en studenten uit de weide omgeving. Dagelijks maken zo’n 300.000 personen gebruik van het metronetwerk van Rotterdam.

Vervoersreclame. Trams & bussen.

Naast de Total View Trams in de hoofdstad, biedt JCDecaux nu ook in Rotterdam impactvolle en mobiele zichtbaarheid op trams en bussen. Ook in de Maasstad kunnen adverteerders opvallen in het straatbeeld met een hoogwaardige bestickering die trams van voor tot achteren volledig inpakt. De Rotterdamse Total View Trams zijn te boeken voor campagneperioden van vier weken en rijden vrijwel dagelijks op een andere lijn. Hierdoor is stadsbrede dekking gegarandeerd en komt het regelmatig voor dat deze Brand Boosters dwars door winkelgebieden rijden, bijvoorbeeld bij de Koopgoot, over de Coolsingel en door de Lijnbaan. 

Ook de Rotterdamse bussen zijn per stuk beschikbaar voor een Total View-bestickering. Campagnes duren in dat geval 8 weken. Bij busbestickering is het echter ook mogelijk alleen te kiezen voor zichtbaarheid met kleinere banners aan de zijkant van de bus of juist op de achterzijde van het voertuig, zodat iedereen die achter dit voertuig rijdt recht tegen de uiting aan kijkt. De bus-banners en achterzijdestickers zijn ook te boeken per voertuig, maar campagnes duren in dit geval vier weken of een veelvoud hiervan.

A3-panelen in bus & Metro. The Buzz.

In een grote en internationaal georiënteerde stad als Rotterdam zijn dagelijks talloze mensen onderweg in het openbaar vervoer. Naar het werk, naar school, om te shoppen of om iets cultureels te ondernemen… Deze reizigers kunt u als adverteerder niet alleen bereiken met Abri´s, Mupi´s en tram- en busbestickeringen, maar ook met affiches ín de bussen en metro´s. 

Campagnes in deze voertuigen zijn beschikbaar in een netwerk van 600 of 1200 affiches (A3-formaat) en zijn te boeken voor periodes van acht weken. Deze A3-posters kunnen een zeer goede aanvulling vormen op uw campagne buiten deze voertuigen. Door deze twee Buitenreclametypen te combineren zorgt uw namelijk op een eenvoudige wijze voor gegarandeerde dubbele impact.

Bereik een groot, gevarieerd en internationaal publiek met de Mupi’s en digitale schermen in deze metropool
Isabelle Smit Accountmanager