Menu Schade melden
  • Abri's Abri's
  • Mupi's Mupi's

Wassenaar. Fraaie kustgemeente.

Wassenaar is een langgerekte kustgemeente en, mede dankzij de bosrijke omgeving met riante villa’s en landhuizen, een van de bekendste welgestelde dorpen van Nederland. Het sfeervolle centrum biedt de ruim 25.000 inwoners allerlei winkels, horeca en andere voorzieningen, maar dankzij de goede verbinding van de N44 en A44 zijn inwoners binnen een mum van tijd ook in Den Haag of Leiden. Dit alles maakt Wassenaar een verzamelplek van een vermogende doelgroep.
 
JCDecaux is met goed onderhouden en verlichte Abri’s en Mupi’s goed vertegenwoordig in Wassenaar en biedt u de mogelijkheid om binnen korte tijd het grootste deel van de inwoners te bereiken. Onze objecten staan namelijk daar waar veel mensen komen, zoals bij de op- en afritten van de snelweg A44; elke ochtend en avond weer een van de drukste verkeersaders van Zuid-Holland.
 
Onze Abri’s spreken ov-reizigers en overige passanten aan, onder meer op de Van Oldenbarneveltweg, de Starrenburglaan en de Van Zuylen van Nijeveltstraat. Mupi’s zijn vrijstaande reclamedragers en beschikken net als Abri’s over affiches van twee vierkante meter. Deze objecten zijn onder meer te vinden op de Lange Kerkdam en in de Langstraat.  

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Wassenaar en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager.
 

Onze objecten staan daar waar veel mensen komen, zoals bij de op- en afritten van de snelweg A44; elke ochtend en avond weer een van de drukste verkeersaders van Zuid-Holland
Stijn Kuperus Account Manager