Menu Schade melden
  • Abri's Abri's

Woerden. Hoofdstad Groene Hart. 

Woerden wordt ook wel de hoofdstad van het Groene Hart genoemd. Gelegen in een fraai en karakteristiek landschap is het een bijzondere, historische stad. Een erfgoed uit het bewogen verleden van Woerden zijn de singels. Woerden is door zijn centrale ligging in het Groene Hart het ideale startpunt voor fiets-, wandel- of skateroutes, maar zeker ook voor Buitenreclame.

Woerden trekt namelijk vele bezoekers en kent een groot publiek. Elke maand is er wel iets te beleven. Zo worden er in de gezellige binnenstad talloze festivals georganiseerd, waaronder een van de grootste straattheaterfestivals van Nederland. Ook de Woerdense Vakantieweek, met optredens van talloze bekende artiesten, kan rekenen op duizenden bezoekers.

De goed onderhouden Abri’s van JCDecaux dragen bij aan het groene karakter van Woerden en de affiches springen tegelijkertijd direct in het oog bij ov-reizigers en overige passanten. Onze Abri’s zijn onder meer te vinden op Stationsplein-Noord, Hollandbaan, Boerendijk, Leidsestraatweg, het Plantsoen, Steinhagenseweg en op de Rembrandtlaan en nabije omgeving.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Woerden  en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 

Bereik uw doelgroep in het Groene Hart van Nederland
Stijn Kuperus Account Manager