Menu Schade melden
  • Abri's Abri's
  • Mupi's Mupi's
  • Billboards Billboards

Zwolle. Dynamische Hanzestad.

Het dynamische Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. De gemeente telt ongeveer 125.000 inwoners en heeft een oppervlakte van bijna 112 km2. Opvallend is dat bijna 30% van de inwoners van Zwolle jonger is dan 25 jaar. Volgens de toeristeninformatie vind je in Zwolle de creatieve student, de inventieve ondernemer en de eigenwijze vrijdenker. Zwolle kwam door de handel over de rivier de IJssel al in de vroege Middeleeuwen tot bloei en heeft zich ontwikkeld tot ooit machtige Hanzestad en aantrekkelijk handelscentrum.

Ook tegenwoordig kent Zwolle nog vele trekpleisters. Naast de culturele parels van Zwolle, zoals Museum de Fundatie en Waanders in de Broeren, trekken ook de karakteristieke gevels, de verdedigingsmuur, de Sassenpoort, de Peperbus en de stervormige stadsgracht vele bezoekers naar de stad. Ook de talloze festivals en evenementen zorgen voor een hoop publiek van buiten de stadsgrenzen. Zwolle heeft daarmee sterke regionale functie en heeft een grote aantrekkingskracht op ondernemers uit de regio en daarbuiten. Als knooppunt van wegen, spoor en water is Zwolle kortweg hét bovenregionale centrum van Noordoost Nederland en ook een perfecte plek voor een massamedium als Buitenreclame.

JCDecaux draagt met zijn goed onderhouden stadsmeubilair bij aan een positieve beleving van het straatbeeld. Tegelijkertijd spreken we op toplocaties op een impactvolle wijze het publiek aan met opvallende affiches. Zo zijn onze Abri’s en Mupi’s te vinden rond het Centraal Station en in diverse gezellige winkelstraten, zoals aan het begin van de Diezerstraat en op de Oude Vismarkt. Ook komt het lokale publiek tijdens het wachten op de bus in aanraking met de uitingen in onze bushokjes die door de gehele stad verspreid staan. Tot slot kunnen ook de automobilisten op de drukke N337 en N35 niet om de 8m2 grote Billboards van JCDecaux heen.

Wilt u meer informatie over Buitenreclame in Zwolle en wilt u een specifiek lokaal of locatiegericht netwerk samenstellen? Neem dan contact op met onze Account Manager. 

Bereik in Zwolle een jong en ondernemend publiek met opvallende Abri’s, Mupi’s en Billboards van JCDecaux
Zoë van Holland Accountmanager