Menu Schade melden

Tijdens het wachten op de bus of tram kunnen mensen plaatsnemen in een Abri. JCDecaux veraangenaamt met deze objecten de wachttijd en beschermt reizigers tegen wind en regen.

Door Small Cells te installeren op onze Abri’s verbeteren we de prestaties van het 4G-netwerk in drukke stadscentra.

In 70 wereldsteden, waaronder Parijs, Brussel, Wenen en Valencia, biedt JCDecaux met zijn publieke selfservice fietsverhuursysteem een voordelig en milieuvriendelijk transportmiddel aan inwoners en bezoekers.

Voor bezoekers van steden is een deel van de objecten van JCDecaux voorzien van overzichtelijke stadsplattegronden.

JCDecaux levert niet alleen Abri’s, maar hele reeksen stadsmeubilair. Van hekwerk en stadsbankjes tot multifunctionele kiosken en publieke toiletten.

Niet alleen met stadsmeubilair, maar ook met ludieke acties laat JCDecaux weten dat inwoners en het bedrijfsleven samen de leefbaarheid in steden kunnen vergroten.

Het weerbericht, een evenementenagenda, Amber Alerts, toeristische verwijsinformatie en crowd management. Inwoners en bezoekers van Amsterdam, Rotterdam kunnen dergelijke informatie gewoon midden op straat tegenkomen. JCDecaux beschikt in deze steden over digitale Mupi’s – vrijstaande panelen – waarop naast reclame ook zeer praktische informatie voor voorbijgangers te zien is. Deze digitale schermen kunnen voor steden en hun inwoners en bezoekers van grote dienst zijn. Zo kunnen gemeentes in noodsituaties altijd real time inbreken op de zendtijd en bijvoorbeeld een Amber Alert of crowd-management-informatie tonen.

JCDecaux zet zich in voor de samenleving door uiteenlopende culturele en sportieve evenementen en instellingen te sponsoren, zoals de Amsterdam Marathon en het Rijksmuseum.

JCDecaux streeft ernaar zijn objecten milieuvriendelijk en efficiënt in energiebruik te maken.

1 keer per week vervangen onze medewerkers alle Abri-posters. Met Buitenreclame financiert JCDecaux zijn producten en diensten in de publieke ruimte.

JCDecaux werkt samen met wereldberoemde architecten voor het ontwerp van moderne lijnen stadsmeubilair die passen bij het karakter van de stad en voldoen aan de hedendaagse wensen van gebruikers.