Menu Schade melden
Sky Radio zet de traditie van de sfeervolle Sky Radio Kersttram voort en siert momenteel het Amsterdamse straatbeeld met een 30 meter lange kerstwens.

Met kerstmuziek, sfeervolle led-verlichting, opvallende kleuren en een vrolijke kerstmuts op, rijdt de Sky Radio Kersttram weer door de Amsterdamse straten. Sky Radio zet de traditie van de Kersttram voort en wenst reizigers en voorbijgangers met deze dertig meter lange tram alvast een prettige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar.

Het radiostation roept voorbijgangers op een foto te maken van de branded tram en deze te delen op social media via de hashtag #kersttram. Om het fotograferen van de tram iets te vereenvoudigen, heeft Sky Radio een gps-tracker in het voertuig geplaatst. Op de website van Sky Radio is tot op de meter nauwkeurig te zien waar de tram rijdt.

De Sky Radio Kersttram is tot het eind van dit jaar te spotten en rijdt vrijwel dagelijks op een andere lijn. De Kersttram is het resultaat van een samenwerking tussen Sky Radio en JCDecaux.

Published in Voor adverteerders, about #tramreclame, #Total View Tram, #Special, #Innovate