Menu Schade melden
Een unieke tram en Abri van JCDecaux verspreiden momenteel de geur van verse appeltaart. De campagne vormt de aftrap van een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt.
Amsterdam gaat een maand als ’s werelds grootste patisserie tegemoet! Voor de lancering van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt zijn in de hoofdstad namelijk een Total View Tram en een bestickerde Abri te zien, die de geur van versgebakken appeltaart verspreiden.
 
Voor deze Buitenreclame-Special heeft JCDecaux een Abri op het Leidseplein omgebouwd tot de welbekende Heel Holland Bakt-tent, waarin de deelnemers van het populaire programma wekelijks hun bakkunsten vertonen. Verder is een fraaie bestickering aangebracht en treffen passanten in de Abri echte keukenattributen, zoals een spatel, een deegroller en een oven.
 

De Total View Tram toont onder meer presentator André van Duin en juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Van Duin en Van der Heijden wisten talloze ov-reizigers en fans bovendien in levenden lijve te verrassen door bij de geur-Abri kleine appeltaartjes uit te delen.
 
Deze gecombineerde Special is uniek in zijn soort: zowel de Abri als de tram zijn voorzien van een geurdispenser. Zo tovert JCDecaux Amsterdam met een heerlijke appeltaartgeur om tot enorme openluchtpatisserie.
 
De appeltaarttram rijdt tot en met 27 september door heel Amsterdam.