Menu Schade melden
Wie jarig is trakteert, Gamma viert haar 50 jarig bestaan en trakteert daarom op klusspullen. Drie dagen lang wordt in Amsterdam, Rotterdam en Breda gereedschap uitgedeeld in klusabri’s.

Klussen zit in onze genen! Luidt de nieuwe campagne van Gamma. Met een ode aan onze klusgewoontes wordt het vijftigjarige jubileum gevierd. Onze klusgenen worden in de spotlights gezet via tv-commercials, radio, social en natuurlijk buitenreclame.

De reclamevitrines van JCDecaux zijn voor de campagne omgebouwd tot ‘ToolBoards’. Gedurende drie dagen worden deze ‘ToolBoards’ op locaties Leidseplein (Amsterdam), Coolsingel (Rotterdam) en Karnemelkstraat (Breda) aangevuld met diverse klusspullen. Met de abrilocatie in Breda in het bijzonder, want de eerste Gamma opende op 11 mei 1971 in Breda haar deuren en was de allereerste doe-het-zelf-bouwmarkt van ons land. Voorbijgangers kunnen nog de hele week profiteren van deze handige traktatie van Gamma!
 

Met de installatie van deze ‘ToolBoards’ laat ook het familiebedrijf Decaux zien dat klussen bij hen in de genen zit, een prachtige samenwerking met creatief bureau Wunderman Thompson Amsterdam en Gamma.

Published in Voor adverteerders, about #Special