Menu Schade melden
Bezoekers van de wereldberoemde Parijse boulevard kunnen voortaan gebruikmaken van gratis wifi om zich te oriënteren en te zoeken naar unieke winkellocaties.
De Commissie Champs-Elysées, een vereniging die de Avenue des Champs-Elysées vertegenwoordigt en wereldwijd promoot, heeft samen met JCDecaux SA (Euronext Parijs: DEC), wereldwijd marktleider in Buitenreclame en stadsmeubilair, het zogenoemde Wifi Champs-Elysées onthuld. Dit is een razendsnelle gratis en onbeperkte wifi-service op de wereldberoemde Parijse boulevard.
 
Aan de vooravond van het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk heeft JCDecaux in samenspraak met de Commissie Champs-Elysées een outdoor wifi-netwerk uitgerold dat beschikbaar zal zijn over de gehele lengte van de avenue. Wifi Champs-Elysées profiteert van een optimale dekking die voortkomt uit de gecombineerde dichtheid van wifi-punten in talloze zaken (boutiques, cafe’s en restaurants) en de Zuilen van JCDecaux, die langs de weg gepositioneerd zijn.
 
Wifi Champs-Elysées biedt een gebruiksvriendelijke interface die naast een stadsgids (places of interest, winkellocaties en restaurants) ook een interactieve kaart van de omgeving biedt. Deze toegangspoort tot mobiele wifi is beschikbaar in zeven talen (Frans, Engels, Arabisch, Chinees, Spaans, Italiaans en Japans).
 
De eerste adverteerders die deze service sponsoren zijn UnionPay International en China Merchants Bank. Beide bedrijven zullen gebruikmaken van branding op de homepage en verschillende banners tonen in de wifi-portal. Als aanvulling op de lancering zal JCDecaux de wifi-service en haar sponsoren een week lang onder de aandacht brengen op honderden Buitenreclame-panelen door heel Parijs.
 
Om bezoekers te informeren over de beschikbaarheid van gratis wifi zullen in de etalages van de zaken op de Champs-Elysées permanente informatiebordjes komen te hangen.
 
Met wifi Champs-Elysées krijgen 100 miljoen jaarlijkse bezoekers (inclusief 30 miljoen toeristen) toegang tot gratis en snel internet. Deze technologie maakt allerlei nieuwe ervaringen mogelijk, zoals het maken van soepel verlopende videogesprekken met familie of vrienden over de hele wereld en het buiten surfen op het internet om een hotel te boeken of in te checken voor een vlucht.  
 
Lees HIER meer informatie over de Commissie Champs-Elysées en de reactie van haar voorzitter en van Jean-Charles Decaux, Co-CEO van JCDecaux. 
 

Published in Voor steden , about #JCDecaux corporate, #Leefbaarheid, #Connectiviteit, #Stadsmeubilair