Menu Schade melden
Vanaf deze maand is het laatste nieuws van Het Parool live op digitale schermen door heel Amsterdam te lezen. Via het Métropole netwerk toont Het Parool voortaan tijdens elke ochtend- en avondspits het laatste nieuws.

Het Parool zal vanaf nu elke ochtend- en avondspits de stad voorzien van de belangrijkste headlines. De content is dagelijks van 08:00 uur tot 11:00 uur en van 17:00 uur tot 20:00 uur te checken via het Métropole netwerk. Op basis van een zogenaamde “RSS-feed” zal het meest recente belangrijke nieuws zichtbaar zijn op deze digitale Mupi’s verspreid over de stad.

Fietsend achter het Centraal Station of wachtend op de tram bij het Leidseplein kan men vanaf nu het laatste nieuws uit Het Parool meepakken. Wie is er gekozen als jongerenburgermeester, hoe verloopt het Holleeder proces en zal de spanning op de huizenmarkt eindelijk afnemen?

Het Parool voorziet voorbijgangers van zowel lokale als wereldwijde nieuwsflitsen. Een selectie aan onderwerpen zal in de spitsuren zichtbaar zijn. De schermen zijn altijd up-to- date en brengt het nieuws van Parool.nl op een toegankelijke manier naar buiten.

Lezers van Het Parool zijn gewend om het nieuws uit Amsterdam en de wereld eromheen te lezen op papier, tablet of smartphone. Vanaf deze week brengen wij het nieuws ook groter via het netwerk van JCDecaux. Wij zijn erg trots op deze unieke samenwerking en het feit dat we de Amsterdammer ook onderweg voorzien van de belangrijkste headlines. Robin Hoolwerf Brand Manager Het Parool

De samenwerking draagt niet alleen bij aan de innovatieve ontwikkelingen binnen Het Parool en JCDecaux, maar is ook een nieuwe vorm van gemak voor de inwoners en bezoekers van Amsterdam.

 

Published in Voor adverteerders