Menu Schade melden
Voor wie niet wil kiezen tussen de alle soorten M&M’s is nu de ultieme oplossing beschikbaar: M&M’s brengt als limited edition pinda, crispy en choco uit in één zak!
Namens M&M’s introduceert Yellow deze week met een technisch circushoogstandje de limited edition M&M’s Mix, met pinda, crispy én choco in één zak. Op maar liefst vier Mupi’s in vier verschillende steden is de bekende gele M&M’s te zien, terwijl hij jongleert met de drie varianten – M&M’s pinda, crispy en choco - die nu tijdelijk gezamenlijk te verkrijgen zijn.

De act van de enorme Yellow valt nog meer op in het straatbeeld doordat hij uittorent boven het raamwerk van de Mupi van Buitenreclame-exploitant JCDecaux.
 
De jonglerende M&M’s Yellow is te zien in Amsterdam (Rembrandtplein), Rotterdam (Van Oldenbarneveltstraat/Beurstraverse), Breda (Tolbrugstraat) en Leiden (Prinsessekade).
 
Vorig jaar verraste M&M’s voorbijgangers ook met een Buitenreclamespecial: toen introduceerde het M&M’s MEGA met Mupi’s die letterlijk uit hun voegen barstten.
 
Deze Buitenreclamespecial is het resultaat van een samenwerking tussen Mars Nederland, FHV BBDO, Kinetic/MediaCom en JCDecaux en is op straat zichtbaar tot en met 12 april.
 

Published in Voor adverteerders, about #Special, #Innovate, #Rotterdam