Menu Schade melden
M&M’s introduceert: M&M’s Mega. Deze zijn maar liefst drie keer zo groot als normaal. Om dit te promoten, probeert M&M’s ze in Mupi’s van JCDecaux te stoppen. Tevergeefs…

De harten van chocoladeliefhebbers die houden van een stevige bite zullen sneller gaan kloppen: M&M’s introduceert namelijk M&M’s Mega, chocosnoepjes die maar liefst drie keer groter zijn dan de originele chocolade variant.

Om met een dikke knipoog te laten zien hoe mega deze Mega M&M’s nu eigenlijk zijn, heeft JCDecaux 19 Mupi’s op drukke centrumlocaties in verschillende grote steden voorzien van een reusachtige blauwe 3D-M&M. Deze is echter zo groot dat de Mupi’s bijna uit hun voegen barsten. Het frame krijgt het zichtbaar zwaar te verduren…

De 19 M&M Mega-Mupi’s zijn te zien in Amsterdam (2), Almere (3), Breda (3), Den Haag (2), Leiden (3), Rotterdam (3) en Utrecht (3).

Deze Buitenreclamespecial is het resultaat van een samenwerking tussen Mars Nederland, FHV BBDO, Kinetic/MediaCom en JCDecaux en is op straat zichtbaar tot en met 23 september.

Published in Voor adverteerders, about #Special, #Innovate